Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στηρίζει Σμυρνιώτη και Λυσίκατο (Ν. Κυνουρία) ο Λυκουρέντζος και κρατά αποστάσεις από Τατούλη (vd)!

Στηρίζει Σμυρνιώτη και Λυσίκατο (Ν. Κυνουρία) ο Λυκουρέντζος και κρατά αποστάσεις από Τατούλη (vd)!
Κάλεσμα για στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα του Γιάννη Σμυρνιώτη για το Δήμο Τρίπολης και του Χαράλαμπου Λυσίκατου για το Δήμο Νότιας Κυνουρίας απεύθυνε ο βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία, Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Ειδικότερα, δήλωσε χαρακτηριστικά "στην Αρκαδία η πλειοψηφία στήριξε τη Νέα Δημοκρατία και συνέτριψε το ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστά κάτω του 10%", για να προσθέσει: "Να συγχαρώ τον Αρκαδικό λαό για τη σύνεση που επέδειξε και τους υποψηφίους για τον αγώνα τους, την Κυριακή στις 25 Μαΐου η νίκη θα ολοκληρωθεί".
"Λυπάμαι γιατί πληροφορούμαι ότι άλλοι συνδυασμοί που δεν μετέχουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών επιχειρούν να διχάσουν την κοινωνία μας" είπε, ενώ κάλεσε τους συμπολίτες να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς που είναι πέρα και πάνω από ετικέτες (δεξιά - αριστερά) και να κοιτάξουν το μέλλον τους.
Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάννη Σμυρνιώτη για το Δήμο της Τρίπολη, η οποία - όπως είπε - είναι βεβαία και στον Χαράλαμπο Λυσίκατο και τέλος όσον αφορά στην περιφέρεια Πελοποννήσου είπε ότι "έχω κρατήσει απόσταση γιατί ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ανεξάρτητος, αλλά και γιατί δρομολόγησα τις δραστηριότητες μου για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές".
 
Βάσω Παπαδοπούλου 
 

5 σχόλια

  • ΓΙΏΡΓΟΣ
    ΓΙΏΡΓΟΣ Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 07:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΗΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΟΥ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΈΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΉΦΙΩΣ ΡΕΤΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΗΛΙΣΗΣ ΕΣΕΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ

  • ΤΥΡΟΣ
    ΤΥΡΟΣ Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 03:15 Σύνδεσμος σχολίου

    κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, παρά το ώριμο της ηλικίας σας, είστε ψεύτης! Υποσχεθήκατε ότι, στο δήμο Ν. Κυνουρίας θα τηρήσετε έστω επιφανειακά ουδέτερη στάση. Σας πληροφορούμε ότι, στον συνδιασμό του Γιάννη Μαρνέρη μεγάλο ποσοστό είναι νεοδημοκράτες, επειδή μας αγνοήσατε προκλητικά, στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα τιμωρηθεί παραδειγματικά. Ψήφο διαμαρτυρίας, λόγω Ανδρέα Λυκουρέντζου. κ. Βλάσση, λόγω της γκάφας Λυκουρέντζου, επωφελήσου της ευκαιρίας, είμαστε όλοι μαζί σου, τέλος οι μνημονιακοί και οι ψεύτες. Η Νότια Κυνουρία, και γενικά η Αρκαδία θέλει νέους και άφθαρτους ανθρώπους.

  • ΠΟΛΊΤΗς
    ΠΟΛΊΤΗς Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαι ποιός σου δίνει σημασία, κάνεις δηλώσεις έτσι για να ακούς την φωνή σου ........

  • εμμετικος
    εμμετικος Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    https://www.youtube.com/watch?v=-NKSmVBC9t8
    Θλιβερός σουρεαλισμός, συμπυκνωμένος σε 16 δευτερόλεπτα, που παίζονται όλη μέρα, ξανά και ξανά, απ' όλα τα κανάλια. Χωρίς αντιδράσεις.

  • βολευτης
    βολευτης Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    στις επομενες βουλευτικες οπωσδηποτε Κωστα Βλασση γιατι εσυ θα εισαι σπιτι σου
    να σαι καλα μας συγκινησες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...