Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ουδέτερη στάση για το δεύτερο γύρο από τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» της Γιαννούλη

Ουδέτερη στάση για το δεύτερο γύρο από τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» της Γιαννούλη
Για τη Μαντινειακή Συμπολιτεία, η Αντωνία Γιαννούλη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δεν παίρνει θέση υπέρ ή κατά κανενός υποψηφίου για τη δεύτερη Κυριακή.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ανακοίνωση Μαντινειακής Συμπολιτείας για το αποτέλεσμα των εκλογών
Εκ μέρους της Μαντινειακής Συμπολιτείας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας.Τόσο εκείνους που εμπιστεύτηκαν καί ψήφισαν την παράταξή μας, όσο και όλους όσοι, ανεξάρτητα από την τελική επιλογή τους στην κάλπη, συμμετείχαν όλο αυτό το διάστημα στις διαδικασίες ,τις συνελεύσεις και τις συζητήσεις μας στις γειτονιές και στα χωριά. Όλους όσοι συμφώνησαν ή διαφώνησαν μαζί μας, αλλά σε κάθε περίπτωση, μοιράστηκαν μαζί μας αγωνίες, απόψεις κι εμπειρίες. Κάπως έτσι, όλοι μαζί, κάναμε τη Δημοκρατία πράξη καθημερινή καί ουσιαστική. Κάπως έτσι, έχοντας αποκτήσει αυτή την πολύτιμη εμπειρία, ο συνδυασμός μας πέτυχε να παρουσιάσει τις πιο επεξεργασμένες θέσεις, προτείνονταςπαράλληλα τις πιο ουσιαστικές λύσεις προς όφελος της κοινωνίας και του δημότη.
Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους θέλω σήμερα να πω, ότι ο αγώνας και το όραμά μας για μια άλλη Τρίπολη ούτε μπορεί να βολευτεί με ημίμετρα, ούτε επαναπαύεται σε ποσοστά και νούμερα ,ούτε και αναβάλλεται μέχρι τις επόμενες εκλογές. Συνεχίζουμε δυνατότεροι τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσο καί έξω από αυτό, στις καθημερινές μας μάχες με την πραγματικότητα που ζητάμε να αλλάξουμε.
Από την εκλογική διαδικασία βγήκαμε πιο δυνατοί στέλνοντας δύο εκπροσώπους στο δημοτικό συμβούλιο, κυρίως όμως βγήκαμε πιο σίγουροι για τις μεγάλες δυνατότητες πουσίγουρα ανοίγονται μπροστά μας, εάνξεπερνώντας κατεστημένες λογικές, διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα μία άλλη ζωή σε μιά άλλη καλύτερηΤρίπολη.
Εμείς δώσαμε τη μάχη των εκλογών με εντιμότητα και διαφάνεια. Απευθυνθήκαμε στους συμπολίτες μας με ευθύτητα, λέγοντας την αλήθεια χωρίς εκβιασμούς, υποσχέσεις ή συναλλαγές. Τους ενθαρρύναμε να ψηφίσουν με γνώμονα το συλλογικό καλό και να δώσουν ελπίδα σε μια αυτοδιοίκηση των πολιτών δημοκρατική, συμμετοχική και διεκδικητική.
Αυτό το μοντέλο αυτοδιοίκησης υπερασπιζόμαστε και αυτό καλούμε και τους συμπολίτες μας να υπερασπιστούν με τις μελλοντικές τους αποφάσεις μπροστά στις κάλπες.
Για τη Μαντινειακή Συμπολιτεία                                                                                     
Αντωνία Γιαννούλη»

4 σχόλια

  • αγας
    αγας Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σμυρνιωτης ειναι δεμενος χειροποδαρα με τον Τατουλη ο παυλης που πηγενε,δεν ηξερε οτι υπαρχει και δευτερη κυριακη?Πως παρευρισκοτανε σε εκδηλωσης του Τατουλη και μοιραζε ψηφοδελτια του Τατουλη?Παει για μια αξιοπρεπει ητα

  • λαβ στορυ
    λαβ στορυ Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    πεσε οτι θες ΑΝΤΩΝΙΑ......ετσι και αλλοιως δεν ασχοληται κανεις μαζι σου ....με το ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ τα εχουν !!!!!!!Αυτον φοβονται για το μελλων οι δυνοσαυροι της πολιτικης---δημοτικης καλεκλας!!!!!!!!

  • εβιβα τονια
    εβιβα τονια Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι να ναι, όποτε να ναι... Στην υγεία μας... Εβίβα... Χικ χικ ;)

  • Λογικός
    Λογικός Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι οταν η Αντωνία μιλά οι αλλοι ας σωπαίνουν. Γιατι η Γιαννούλη, φίλοι μου, μας κοίταξε στα ματια και δεν έκανε σκέψεις υστερόβουλες! Δεν μας είδε σαν ευκαιρίες για να ισχυροποιηθει. Δεν μας είχε ουτε στιγμη στο μυαλό της ως ψηφοφόρους αλλα ως συμπολίτες. Δεν μας κοίταξε σαν νούμερα αλλα σαν ανθρωπους. Κι ετσι, φάνηκε να ειναι η πιο αξιοπρεπής από όλους. Μπραβο Αντωνία Γιαννούλη....συγχαρητήρια "ΔΗΜΑΡΧΕ" μας.... :) γιατι για εμας εσυ ησουν εισαι και θα εισαι η ΔΗΜΑΡΧΟΣ που ζητάμε. Οχι πολιτικάντισσα αλλα αληθινός άνθρωπος...!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...