Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλειώ Παπαντωνίου - Κορώνη: «Η υποψηφιότητα μου είναι αποτέλεσμα της ανησυχίας μου για το μέλλον της πατρίδας και την προοπτική των παιδιών μας»

Κλειώ Παπαντωνίου - Κορώνη: «Η υποψηφιότητα μου είναι αποτέλεσμα της ανησυχίας μου για το μέλλον της πατρίδας και την προοπτική των παιδιών μας»
Υποψήφια σύμβουλος Περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας με το συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος του Πέτρου Τατούλη είναι η Παιδίατρος Κλειώ Παπαντωνίου – Κορώνη.
Σε γραπτή ανακοίνωσή της, η ίδια αναφέρει: «Η υποψηφιότητα μου στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές, στον τόπο που γνώρισα και αγάπησα στα 25 χρόνια παρουσίας μου εδώ, στην Αρκαδία, είναι αποτέλεσμα της ανησυχίας μου για το μέλλον της πατρίδας μου αλλά και κυρίως για το μέλλον και την προοπτική των παιδιών μας.
Στους δύσκολους καιρούς που παίρνει ο τόπος μας, θεωρώ ότι δεν περισσεύει κάνεις. Οφείλουμε όλοι να προσπαθήσουμε, ο καθένας απ΄ όπου μπορεί και αισθάνεται, να καταθέσει το δικό του μερίδιο σε μια προσπάθεια που πρέπει να ‘ναι συλλογική.
Η προσπάθεια που έχει καταβάλει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Πέτρος Τατούλης και το έργο που έχει παρουσιάσει η περιφέρεια στον νόμο Αρκαδίας αποτελεί δείγμα μιας σοβαρής προσπάθειας που πρέπει να έχει συνεχεία και διάρκεια.
Την προσωπική μου στάση και φιλοσοφία ζωής τη γνωρίζουν οι συμπολίτες μου πολλά χρόνια τώρα μέσα από την επαγγελματική μου πορεία. Με έχουν ήδη τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους όταν με έχουν σύμβουλο για το ιερό αγαθό της υγείας.
Η κοινή αυτή πορεία ζήτω τώρα να συνεχιστεί και από ένα διαφορετικό μετερίζι που έχει ωστόσο τον ίδιο σκοπό.
Την κοινωνία της Αρκαδίας και τους πολίτες της.
Και κυρίως την επόμενη γενιά. Αυτή που δεν φταίει να πληρώσει λάθη που έκαναν άλλοι και οφείλουμε να της παραδώσουμε μια καλύτερη πατρίδα από αυτή που παραλάβαμε εμείς».

6 σχόλια

  • nanou
    nanou Δευτέρα, 19 Μαϊος 2014 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    oi ikanoi kai dynamikoi anthrwpoi ta katafernoun ola
    h thetikh energeia kai h kalh thelhsh pwei mprosta

  • Αγγελος[=
    Αγγελος[= Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυρία ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ σας αγαπάμε σαν άθρωπο και σαν παιδίατρο , θέλουμε πολυ να βγείτε και να προσφαίρετε για το καλο των παιδιών μας αλλα ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ! ]=

  • ΚΠΑ
    ΚΠΑ Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεωργία το ίδιο ισχυει για όλους τους γιατρούς που νομίζουν πως χωρούν δυο καρπούζια σε μια μασχαλη.

  • ΓΕΩΡΓΙΑ
    ΓΕΩΡΓΙΑ Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΕ,ΦΙΛΗ ΚΠΑ ΤΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΛΕΙΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;

  • ΚΠΑ
    ΚΠΑ Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυρια Κλημεντινη, ο σοφός λαός μας λέει ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς. Τιμούμε την επαγγελματική σας προσφορά, αποδοκιμάζουμε τις πολιτικες σας βλέψεις. !

  • Christina kyriakopoulou
    Christina kyriakopoulou Δευτέρα, 05 Μαϊος 2014 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...