Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Περιφερειάρχη | Πτωχός: «Η Πελοπόννησος μπορεί και αξίζει περισσότερα και θα το αποδείξει»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Περιφερειάρχη | Πτωχός: «Η Πελοπόννησος μπορεί και αξίζει περισσότερα και θα το αποδείξει»

«Οι πολίτες αποφάσισαν να πάμε μαζί την Πελοπόννησο Μπροστά» δήλωσε το βράδυ της Κυριακής 15 Οκτωβρίου έξω από το εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Μιλώντας μπροστά σε πλήθος πολιτών μετά την οριστικοποίηση της νίκης του στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα και δεσμεύτηκε ότι «μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και μαζί θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες» και ότι «σύντομα θα ξέρουν όλοι την Πελοπόννησο ως μία περιφέρεια πρότυπο».

Ο Δημήτρης Πτωχός ευχαρίστησε αρχικά «τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και αν είναι, από οποιοδήποτε μετερίζι»«τους συνεργάτες μου για τη σκληρή δουλειά και την ανιδιοτέλεια» και «τους υποψηφίους του συνδυασμού μας». Όπως τόνισε, δώσαμε μαζί έναν μεγάλο αγώνα που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή και θα είμαστε πάντα μαζί, ως ομάδα». Ευχαρίστησε, στη συνέχεια την οικογένειά του, «τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάω τα πάντα, που ήταν η άγκυρά μου σε αυτό το ταξίδι», την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «για την τιμή, τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη» και τον Αντώνη Σαμαρά«ο οποίος στάθηκε κάτι παραπάνω από δάσκαλός μου στην πολιτική».

Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεσμεύτηκε ότι «η μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι η αφετηρία για τη σκληρή δουλειά που μας περιμένει, για τις νίκες που θα καταφέρνουμε από εδώ και εμπρόςόλοι μαζί, κάθε μέρα, για ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο». Όπως τόνισε, «η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα, μπορεί περισσότερα και ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε και θα το κάνουμε πράξη».

Ο Δημήτρης Πτωχός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας με στόχο το καλό της Πελοποννήσου. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «από σήμερα προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και αγάπη για την πατρίδα μας. Αφήνουμε οριστικά πίσω μας την τοξικότητα και τις νοοτροπίες του χθες. Όπως έλεγα σε όλη την προεκλογική περίοδο, το επαναλαμβάνω και τώρα: επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί, να καλλιεργήσουμε μια νέα σχέση ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον πολίτη» και εξήγησε ότι «σε αυτή την πολιτική πιστεύω. Στην πολιτική όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους άνθρωποι που μπορεί να προέρχονται από διαφορετικούς χώρους αλλά ο κοινός σκοπός τους ενώνει. Αυτό είναι το μέλλον στο οποίο ελπίζουμε».

Κλείνοντας, ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επανέλαβε ότι «μαζί πηγαίνουμε πιο μακριά. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και μαζί θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες.Έχουμε το σχέδιο και μαζί θα το κάνουμε πράξη. Σύντομα θα ξέρουν όλοι την Πελοπόννησο ως μία περιφέρεια πρότυπο! Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και υπόσχομαι να την τιμήσω μέχρι τέλους».

9 σχόλια

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρίμα(ς). Να υποβιβάζεται έτσι ο Σαμαράς!!!! Από πρωθυπουργός που ήταν να γίνει περιφερειάρχης. Γιατί ηλίου φαεινότερον είναι ότι ο εκλεγείς είναι μόνο το περιτύλιγμα!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μία λέξη μόνο ταιριάζει τώρα: ΝΤΡΟΠΗ. Το άτομο δεν ξέρει να πει απ'έξω ένα ευχαριστώ καί οι χαχολοι ζητοκραυγαζαν τον Σαμαρά. Ρε πάμε καλά;;; Καθόλου μάλλον!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαράγανε και παλαμάκια από κάτω όλα τα όρνια όταν ο Πτωχός ανέφερε το όνομα του Σαμαρά που αν όχι σε όλους τουλάχιστον στους περισσότερους είχε κόψει τα δώρα και τα επιδόματα. Ξεφτίλες. Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 10:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλα λένε στις προεκλογικές δηλώσεις τους, άλλα λένε όταν αναλαμβάνουν καθήκοντα, άλλα κατά τη διάρκεια της θητείας τους και άλλα όταν φεύγουν. Αλλά ποιος να αντιδράσει; Εις ουδείς, δύο πολλοί, τρεις όχλος, τέσσερις πανήγυρις.

  • Σακης
    Σακης Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 08:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Του γραψανε την ομιλια και την διαβαζει ,καταλαβαινετε τι σημαιν ει αυτο Η Πελοπόννησος περασε στον απολυτο ελεγχο του Σαμαρα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 05:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ντρέπεται να διαβάζει ό,τι του γράφουν; Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος σε τέτοια στιγμή να μην μπορεί να πει ένα ευχαριστώ από στήθους!…

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 04:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δούμε θα κάνει το 62,62% των Αρκάδων να αλλάξει γνώμη και να τον αποδεχτεί?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 03:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την Αρκαδία θα είναι μια από τα ίδια ή μπορεί και χειρότερα. Δεν θα άλλαξε τίποτα, οι ίδιοι εκλέχτηκαν και το έργο τους είναι γνωστό (ανύπαρκτο). Νοιώθοντας ότι πήραν πόντους με την επανεκλογή τους θα ανέβουν πιο ψηλά στο καλάμι και δεν θα καταδέχονται να κοιτάξουν άνθρωπο, παρά μόνο συγγενείς και ακόλουθους. Η Αρκαδία πενθεί ...........

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε μια λιτή δήλωση δεν μπορεί να εκφράσει χωρίς χειρόγραφα. Κατάντια για τη δημοκρατία και ειδικότερα για τη Νέα Δημοκρατία να προβάλλεται σκανδαλωδώς ο ιθύνων νους της "νίκης". Ο προδότης του 1993 θα έπρεπε να έχει σβηστεί από το χάρτη!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...