Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γιώργος Καραγιάννης των ΚΑΠΑ Studios μαζί με την οικογένειά του στους «Έλλη…νες» (vd)!

Ο Γιώργος Καραγιάννης των ΚΑΠΑ Studios μαζί με την οικογένειά του στους «Έλλη…νες» (vd)!
«Ως εγγονή πρόσφυγα της Μικράς Ασίας, νιώθω ιδιαίτερη τιμή που γνώρισα τον κ. Γιώργο Καραγιάννη αλλά και την υπέροχη οικογένειά του. Άνθρωποι χαμογελαστοί, ξεχωριστοί, αισιόδοξοι αλλά και επιτυχημένοι επαγγελματίες (Κάπα Studios).
Οι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας αφήνουν σημαντικούς «θησαυρούς»… ήθους , εργατικότητας, ανθρωπιάς , περηφάνιας και το σημαντικότερο … το λόγο τους, ξέρουν να το κάνουν πράξη.
Όνειρο ζωής για εκείνον το Προσφυγικό Μνημείο στην Πλατεία Φιλικών που πέρασε τα παιδικά του χρόνια…Ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα και αξίζει απ’ όλους μας «Θερμά συγχαρητήρια»! Ένα μνημείο που θα «ζωντανεύουν» μνήμες μέσα από την ιστορία του…
Μαζί μας ήταν και ο αδελφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τον Γιώργο Καραγιάννη αλλά και για την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αλίκης!
Έλλη Αρτοπούλου
 
*Το ντοκιμαντέρ που παρακολουθείτε στην αρχή του βίντεο στην εκπομπή «Ελλη…νες» είναι παραγωγή του MatrixDesing, σε σκηνοθεσία του Γεράσιμου Βάκρου. Αξίζει να το παρακολουθήσετε ολόκληρο (Πατήστε ΕΔΩ) διότι αφηγείται ιστορίες από εκείνη την περίοδο, ένας από τους τελευταίους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, ο κ. Μουκάκης.
*Το χτένισμα της Έλλης Αρτοπούλου είναι από το κομμωτήριο Ligeri Hair Design.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...