Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θλίψη … «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός γυναικολόγος Δημήτρης Χασιάκος

Θλίψη … «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός γυναικολόγος Δημήτρης Χασιάκος
 
«Μεγάλη απώλεια» για τον ιατρικό κλάδο, αποτελεί ο θάνατος του γνωστού Γυναικολόγου και Καθηγητή Πανεπιστημίου Δημήτρη Χασιάκου. Ένας γυναικολόγος που είχε "γράψει" ρεκόρ σε γέννες (πάνω από 60.000)! Ένας γιατρός που αφήνει ιστορία «θυσαυρού» ….
«Ακόμα και από εκεί ψηλά θα ήθελα να του πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που με την βοήθεια του Θεού, μού έδωσε να κρατήσω στην αγκαλιά μου το πιο αγγελικό πλάσμα της ζωής μου…τον γιό μου!
Παρόλο τις δυσκολίες, κατάφερε να με ωθεί στην αισιοδοξία,  ακόμα και τις τελευταίες στιγμές που ...
όλα κρεμόντουσαν σε μία λεπτή κλωστή … Δεν θα ξεχάσω «ποτέ» το βλέμμα χαράς και γλυκιάς κούρασης, όταν μού τον παρέδωσε συγκινημένος…

Ήταν από τους Έλληνες με «αξίες» στη ψυχή και με καλοσύνη που σπάνια συναντάμε από ανθρώπους που είναι πετυχημένοι στη ζωή τους.

Θυμάμαι, την τελευταία φορά που τον συνάντησα μετά από ένα μεγάλο χειρουργείο, που μού ζήτησε να τον κρατήσω σφιχτά για να προχωρήσουμε μαζί στο γραφείο του… Όταν καθίσαμε και μιλούσαμε για ώρα, τον ρώτησα εάν είναι καλά… Μου χαμογέλασε τόσο γλυκά… «Ελλάκι μου, είμαι πολύ καλά! Όσο βλέπω γυναίκες, όπως εσύ, να χαμογελούν τα μάτια τους, όταν τις συναντώ, γνωρίζοντας την ευτυχία που σάς προσφέρει η μητρότητα και σ' αυτό έχω έστω ένα μικρό μερίδιο για την ευτυχία σας … νιώθω πολύ καλά! Ξέρεις κάτι; Απλώς, μετά από τόσα χρόνια και με γέννες ρεκόρ που ξεπερνάνε τις 60.000 (!) καμιά φορά μου βγαίνει λίγο κούραση..» μου απάντησε συγκινημένος και πάντα με χαμογελαστή υπερηφάνεια. Τον πήρα μία μεγάλη αγκαλιά και του ευχήθηκα να του δίνει δύναμη ο Θεός να τον έχει καλά…
Νιώθω τυχερή που τον γνώρισα και είχα την τύχη να τον έχω δίπλα μου στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου… Στην γέννηση του γιου μου… Γιατί ίσως, χωρίς εκείνον να μην είχα την τύχη της μητρότητας… Εκείνος ξέρει γιατί…
Αιωνία η μνήμη του…»

Έλλη Αρτοπούλου

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Χασιακός, του Κωνσταντίνου και της Ανθής, γεννήθηκε το 1955 στο χωριό Σγάρα της κοινότητας Καταρράκτη (σημερινός Δήμος Αγνάντων) του Ν. Άρτας.
Ο Δημήτρης Χασιακός ήταν μέλος μιας οικογένειας με καταγωγή από την Ήπειρο. Ο παππούς Χρήστος Χασιακός γεννήθηκε το 1888 στο χωριό Σγάρα του Ν. ΄Αρτας κι επί Τουρκοκρατίας ήταν γενικός υπεύθυνος στην περιοχή των Τζουμέρκων (συλλογή φόρων κτλ). Με τη σύζυγό του Λαμπρινή απέκτησαν δύο παιδιά: τον Κωνσταντίνο (πατέρα του βιογραφούμενου) και την Παρασκευή. Και τα δυο αδέλφια αποκαταστάθηκαν στον τόπο καταγωγής τους.
Η Παρασκευή παντρεύτηκε τον Χρήστο Θεργιανό κι απέκτησαν δύο γιους: το Βαγγέλη και το Βασίλη. Ο Κωνσταντίνος παντρεύτηκε την Ανθή κι απέκτησαν εφτά παιδιά: το Σωτήρη, το Χρήστο, το Δημήτρη (βιογραφούμενο), το Βασίλη, τη Λαμπρινή, τη Σταυρούλα και τη Μαίρη.
 
«Αγωνίστηκαν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν στα παιδιά τους και αξιώθηκαν να τα καμαρώσουν άριστα αποκατεστημένα».
 
Παρακολούθησε το Δημοτικό στη γενέτειρά του και τις τρεις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου στα Άγναντα. Κατόπιν μετακόμισε με τους δικούς του στην Αθήνα. Εκεί τελείωσε το 15ο Γυμνάσιο Αρρένων στην Κυψέλη. Επειδή η οικογένεια του είχε οικονομικές δυσκολίες, εργαζόταν τα καλοκαίρια σε διάφορες δουλειές. Μετά την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή.
 
Υπηρέτησε τη θητεία του ως οπλίτης γιατρός με το βαθμό του δεκανέα στην Τρίπολη, στην Άρτα και στο Πέραμα Ιωαννίνων. Παράλληλα με το στρατό, έκανε και το αγροτικό του στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, υπαγόμενος στο Τάγμα Κονίτσης.
 
Στη συνέχεια, ακολούθησε για ένα οκτάμηνο βασικές σπουδές στην αγγλική γλώσσα σ’ ένα κολέγιο στο Manchester της Αγγλίας. Ειδικεύτηκε  ως μαιευτήρας-γυναικολόγος στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια μετέβη στις Η.Π.Α., όπου έκανε περαιτέρω σπουδές στον τομέα της ανθρώπινης παραγωγής στην Ιατρική Σχολή της Ανατολικής Βιρτζίνια και στο John’s Hopkins Hospital στη Βαλτιμόρη.
 
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έγινε λέκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αργότερα επίκουρος καθηγητής στον κλάδο της Μαιευτικής – Γυναικολογίας, όπου παράμενε μέχρι πριν φέτος.
Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή σύμφωνα με τις προδιαγραφές του EBCOG και της Ελληνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και στην Γυναικολογική Ενδοσκόπηση. Μεταξύ των κλινικών όπου εξειδικεύθηκε περιλαμβάνεται το John Hopkins Hospital (IVF unit) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής). Είχε να επιδείξει πλούσιο πολυετές κλινικό και διδακτικό έργο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε διεθνή ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια. 
 
Ήταν υπεύθυνος για την καθοδήγηση των υπό ειδικότητα γιατρών στο «Αρεταίειο», ενώ συμμετέχει και στην εκπαίδευση των φοιτητών της ιατρικής σχολής. Η δραστηριότητα του επεκτεινόταν και στον ιδιωτικό τομέα, όντας μέτοχος σε ιδιωτικά μαιευτήρια και  κλινικές.
 
Στην προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης ήταν παντρεμένος με τη Γεωργίτσα - Σταυρούλα Μπάκα, ιατρό μικροβιολόγο, Επίκουρο Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Ανθία, τη Σταματίνα, τη Χριστίνα και την Ελένη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολυμέσα

textarea">

206 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ..
    Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗ ΦΕΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΗΓΟΥΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ 17 ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

  • Χριστίνα
    Χριστίνα Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    4 παιδια βρηκαν τον δρόμο στο φως με τον Δημήτρη. Καταπληκτικός άνθρωπος πανω απ'όλα. Εύχομαι να βρεις γαλήνη εκεί πάνω. Θα σε θυμάμαι για πάντα

  • ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΒΑΓΙΑΚΗ
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΒΑΓΙΑΚΗ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 07:49 Σύνδεσμος σχολίου

    3 XΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ Ε ΦΥΓΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΕ]
    ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ
    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

  • Σίλια παπακωστα
    Σίλια παπακωστα Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχασα την κάρτα σου κι έψαχνα στο διαδίκτυο να βρω το κινητό σου. Ήρθα αντιμέτωπη με τη θλιβερή είδηση του θανάτου σου και προσπαθώ να το χωνέψω...
    Ποιος άλλος γιατρός μπορούσε να κοιταζει μ´αυτο το κουρασμένο αλλα γεμάτο ενδιαφέρον και γλυκύτητα βλέμμα; Σε ποιον άλλον θα είχα το θάρρος, ακόμα και που εχω αποσυνδεθεί χρόνια απο την περιοχή και το ιατρείο, να καλέσω για κάτι έκτακτο; Σε σένα έστελνα τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και τα αξιολογούσες, κι ας μην ερχόμουν για επίσκεψη.
    Εσυ έδινες στην προσφορά και στην ιατρική το πραγματικό τους νόημα!
    Πάντα σκεφτόμουν οτι στερουσουν καθημερινά την οικογενεια σου κι εκείνη εσένα, για να προσφέρεις σε μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δίκη μας οικογενεια..
    Θα σε θυμόμαστε πάντα! Ζεις μέσα μας και σε βλέπουμε στα μάτια των παιδιών μας

  • ΑΓΝΩΣΤΗ
    ΑΓΝΩΣΤΗ Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕ,ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΛΕΙΠΕΙ.ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ....Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ..

  • ΝΕΚΤΑΡΙΑ  ΒΑΓΙΑΚΗ
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΒΑΓΙΑΚΗ Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    13/11/2005 ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ
    13/11/2015 ΠΟΟΟΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕ
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  • NEΚΤΑΡΙΑ
    NEΚΤΑΡΙΑ Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο μας λείπετε...

  • ΝΕΚΤΑΡΙΑ
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    6 μήνες σήμερα . Μας λείπετε πολύ

  • Λίλιαν
    Λίλιαν Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πριν από ένα μήνα περίπου έμαθα τη δυσάρεστη είδηση και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τον γνώρισα το 2000 έγκυος στο 1ο μου παιδί. Ηταν μοναδικός και ως γιατρός και ως άνθρωπος.Όταν τύχαινε σε κάποια παρέα να αναφέρω το όνομα του, ένα σωρό άλλες γυναίκες άρχιζαν να περιγράφουν πόσο καταπληκτικός ήταν. Πήγα την περασμένη εβδομάδα στο ιατρείο του. Νομίζεις ότι λείπει σε ταξίδι.
    Καλό ταξίδι, γιατρέ. Ήμουν πολύ τυχερή που σε γνώρισα.Θα σε θυμόμαστε με αγάπη

  • ΑΘΗΝΑ-ΜΙΝΑ
    ΑΘΗΝΑ-ΜΙΝΑ Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ -ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ.

  • thodoris
    thodoris Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ κύριε (γιατί ήσουν κύριος σε όλα σου) Δημήτρη, καλό ταξίδι.
    Η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου θα σε ευγνωμονούν για πάντα.

  • Μαρία
    Μαρία Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 07:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Με βαθιά ευγνωμοσύνη και απέραντη συγκίνηση για τον μοναδικό Άνθρωπο και Γιατρό, ας είναι ελαφρύ το χώμα του τόπου του που τον σκεπάζει και καλή ανάπαυση, ας επιστρέψει το Καλό που μας έκανε στα παιδιά του και ας είναι γαλήνια η ψυχούλα του! Μαρία

  • Νεκταρια
    Νεκταρια Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    3 μηνες σχεδον εισαι αναμεσα μας
    Σαν να εφυγες γρηγορα για τοκετο
    Ησουν το στηριγμα μου
    Καλο παραδεισο

  • ΜΑΡΙΑ ΔΕΛ
    ΜΑΡΙΑ ΔΕΛ Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ....ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΚΟΡΙΤΣΙ; ΕΕΕΕ...ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....ΓΕΛΩΝΤΑΣ!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΑΝΤΙΟ!!!

  • ΛΙΖΕΤΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
    ΛΙΖΕΤΑ ΚΥΡΙΤΣΗ Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΛΥΠΗΜΕΝΗ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!
    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΓΑΠΗ!!!

  • Sofia Papanikolaou
    Sofia Papanikolaou Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο σου ταξίδι! Δεν νομιζω να υπάρξει ποτε ξανα γιατρός κ ΆΝΘΡΩΠΟΣ σαν κ σένα! !!!!!!!

  • σοφια μαρκοπουλου
    σοφια μαρκοπουλου Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοντευει ενας μηνας απο το ακουσμα της θλιβερης ειδησης..στεναχωρηθηκα τοσο πολυ..ηταν ο γιατρος μου για δεκαπεντε χρονια και ο μαιευτηρας μου.ηθελα να ευχηθω το καλο που εκανε να επιστρεψει στην οικογενεια του.και να μοιραστω και κατι ευχαριστο..οταν ειπα στην πενταχρονη κορη μου οτι δεν ειναι πια μαζι μας και της εδειξα μια φωτογραφια του ,μου ειπε οτι τον θυμαται,απο μια επισκεψη οταν ημουν εγκυος στον μικροτερο γιο μου.θυμοταν ακομα και οτι η βοηθος του την εβαλε να καθησει σε ενα σκαμπο στο εξεταστηριο για να βλεπει τον αδερφουλη της στον υπερηχο..αυτη η σκεψη,οτι η κορη μου τον θυμαται, μου εδωσε αληθινη και απροσμενη χαρα..καλο ταξιδι γιατρε,σ ευχαριστω για ολα.

  • Anthi zikou
    Anthi zikou Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελαφρύ να'ναι το χώμα που τον σκεπάζει όπως ελαφρύ ήταν το άγιο χέρι του!!Καλό παράδεισο

  • ανωνυμα
    ανωνυμα Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    AΓΙΟΣ

  • Ευαγγελία κουντανη
    Ευαγγελία κουντανη Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατρέ μου σε χάσαμε.ποσο μας λύσεις.

  • Fenia Ioannou
    Fenia Ioannou Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 03:59 Σύνδεσμος σχολίου

    "KYRIOS" me K kefalaio!!!!
    TapeinOs.. Me H8os.. K Me megalH kardia..
    H prosfora tou megalHH sto koino..P Hksere na dinei apisteutH xaraa k dunamH!!!!!
    8a se 8umamai gia paantaa......
    ApektHsa 2 uperoxa paidakia apo ta magika sou xeria... Paanta 8a eisai ksexwristOs gia mena... O 8eOs na anapausei tHN psuxoula sou.... GiatroulH mouu!!!!!

  • Λυκούργος
    Λυκούργος Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατρέ δεν ξέρω τι να πω, αισθανόμουν πάντα δέος μπροστά σου. Μιαν φορά που μιλήσαμε κάπως αρκετά με κοίταξε και είπε, πρέπει να φύγω τώρα να βοηθήσουμε και κανέναν άλλο άνθρωπο. Έσωσε την γυναίκα μου απο επιπλοκή επιτόπου αφαίρεσε ινομοιωμα και έφερε στην ζωη τον Αινεια.
    Όπως έλεγε και ο Καζαντζακης γιατρέ έχετε γεια

  • Χριστίνα Αποστολοπούλου Κατσάρα
    Χριστίνα Αποστολοπούλου Κατσάρα Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φύλακας άγγελος μου. Ένας σπάνιος άνθρωπος που ξενύχτισε ένα ολόκληρο βράδυ δίπλα μου σ' ένα φορείο, για να προλάβει την επιδείνωση της αιμορραγίας και να δώσει χρόνο να αναπτυχθεί το μωρό μου. Ένας μοναδικός επιστήμονας που μου έσωσε κυριολεκτικά την ζωή δίνοντας μάχη με τον χρόνο σ' ένα πολύωρο χειρουργείο. Βαθιά ευγνωμοσύνη, απέραντο θαυμασμό και αγάπη θα νιώθουμε όσο ζούμε για τον γιατρό μας!

  • GEORGE BOBOTIS
    GEORGE BOBOTIS Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημήτρη καλό ταξίδι!
    Τρία παιδιά μας έφερες στον κόσμο σαν άνθρωπος πρώτα και μετά σαν γιατρός.
    Σε όλους έλεγα ότι είσαι ο νέος Άγιος Δημήτριος κι όταν οι φίλοι μου σε γνώριζαν το επιβεβαίωναν κι εκείνοι.
    Να θυμάσαι τη συνταγή για να κάνει κανείς αγόρι...αστειευόμασταν αλλά εσύ πιστός πάντα στην επιλογή φύλου από το Θεό.
    Δημήτρη σίγουρα ο θεός κράτησε για σένα μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους Αγγέλους,ανάμεσα στους Αγίους.
    Δεν έφυγες ποτέ από κοντά μας!

  • Ν.Κ.
    Ν.Κ. Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένας Άνθρωπος μετακόμισε αλλά θα είναι πάντα στο μυαλό μας.

  • Νίκος-βιβη
    Νίκος-βιβη Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειμαι τυχερός που σε γνώρισα !!!! Εισουν και θα εισαι ´ σημείο αναφοράς ¨ για το ήθος την καλοσύνη και την προσφορά σου σε αυτόν τον κόσμο . Αθάνατος.!!!!

  • Μιχάλης Πενής  Τσαγκαράκη Μυρτώ
    Μιχάλης Πενής Τσαγκαράκη Μυρτώ Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !!!
    ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ...

  • Πριφτη Μαρία
    Πριφτη Μαρία Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Άνθρωπος!!!μεγαλη τεραστεια η απώλεια του για όλους μας μου χάρισε δυο αγοράκια δεν θα τον ξεχάσω ποτέ... Ας αναπαύεται η ψυχή του εκεί που πήγε.Ευχαριστω για όλα.

  • Δημήτριος Γαϊτάνης
    Δημήτριος Γαϊτάνης Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ταπεινός (ήταν καθηγητής πανεπιστημίου και σε αντιμετώπιζε σαν ίσο), με αληθινό ενδιαφέρον (καλούσε πάντα πίσω ο ίδιος όταν δεν τον έβρισκες στο τηλέφωνο), γεμάτος θεό.

    πραγματική ανησυχία

  • Μαρια Σκαλιωτη ΛΗΜΝΟΣ 22-12-2014
    Μαρια Σκαλιωτη ΛΗΜΝΟΣ 22-12-2014 Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαρη στη δικη σου δυναμη και και στη θεληση για ζωη, απεκτησα δυο ομορφες κορες. Ευχαριστω ευχομαι ο θεος να σε αναπαυση.

  • Αναστασια
    Αναστασια Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ανηκε ποτε αναμεσα μας γιατι ηταν Αγιος επι γης ,γιαυτο ηταν τοσο Ξεχωριστος.
    Αναστασια Λειβαδα

  • Γιωτα σταυροπουλου
    Γιωτα σταυροπουλου Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατροι σαν αυτόν θα ξαναγεννηθουν. Τέτοιος άνθρωπος -γιατρός μαλλον ποτε. ..Γιωτα

  • Σοφία Σταματιάδου
    Σοφία Σταματιάδου Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήταν ο καλός μας Άγγελος!!!Έκανε την δουλειά του στην γή και έφυγε!! Δυστυχώς....Μεγάλο κρίμα ...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΙΤΣΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΙΤΣΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΓΙΑΤΡΕ.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΑΣ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.

  • ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΑ ΑΞΙΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΕΡΟ,ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

  • mike
    mike Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    πηγα πανω απο την κορη μου που κοιμοταν οταν το διαβασα κ απλα της το ειπα.......

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑ Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ...... ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ..

  • Νατάσσα Στεφανίδου
    Νατάσσα Στεφανίδου Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιεραπόστολος της Ιατρικής..... Τα λόγια είναι περιττά.... Δυσαναπλήρωτο το κενό που άφησες.... Ποτέ δεν θα σε ξεχάσω λατρεμένε μου γιατρέ. Σε γνώρισα από τα πρώτα σου βήματα και κατάλαβα αμέσως την ανεκτίμητη αξία σου..... Καλό ταξίδι...

  • patra  kiriaki 21 dekemvriou 2014
    patra kiriaki 21 dekemvriou 2014 Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ti na po den exo logia na ekfraso ti lipi mou. exo varia ti kardia mou apo ti stigmi pou to ematha.tha mas lipsete .apo tetoious anthropous ftoxienei i ellada mas.efxaristoume therma tin oikogeneia tou kai sigoura tha exoun tin efxi tou apo ekei psila, panta tha se exo sti kardia mou .se efxaristo gia ola

  • gewrgiaecali
    gewrgiaecali Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Niwthw ena keno...mia apognwsi...ena pniksimo....meta apo sena to xaos....kalo paradiso....giatre mu.…..

  • Φωτεινη Περιστερα
    Φωτεινη Περιστερα Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ησουν και θα εισαι ο Γιατρος της Ζωης μου. Νιωθω ευγνωμοσυνη για οσα προσφερες. Ζεις στην καρδια μας. Ενα μεγαλο ευχαριστω στην οικογενεια του που τον μοιραστηκαν μαζι μας.
    Φωτεινη Περιστερα

  • Ζωη Κατρακου
    Ζωη Κατρακου Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΟΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

  • ΒΣ
    ΒΣ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τεράστια η απώλεια, μεγαλη η θλίψη....καλο ταξίδι

  • Χρήστος Κολοβός
    Χρήστος Κολοβός Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλό ταξίδι και καλό παράδεισο άξιε άνθρωπε και επιστήμονα!
    Θα θυμόμαστε πάντα το 5χ5 στη λεωφόρο αλεξάνδρας !

    Καλό ταξίδι Δημήτρη!

    Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια!
    Χρήστος Κολοβός Λάρισα.

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 18:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΊΣΙΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΔΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
    Σ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ , Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.!!!

  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΡΙΒΑ
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΡΙΒΑ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

  • ΕΦΗ Επιτροπακη
    ΕΦΗ Επιτροπακη Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ο χαμός ενός ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!
    Άριστος επιστήμονας, ακούραστος, χορηγός και βοηθός για ολες τις γυναικες. Γλυκός, τρυφερός, προστατευτικός και ενθαρρυντικός ακόμα και στα δύσκολα. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει.
    Θα σε θυμόμαστε πάντα.
    Καλό ταξιδι στον Παράδεισο....

  • Δήμητρα
    Δήμητρα Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    καλό ταξίδι σε ένα πρότυπο γιατρού ,επιστήμονα και ανθρώπου. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε ευγνωμονώ που είχα την τύχη να σε γνωρίσω και κυρίως να σε έχω γιατρό μου...

  • Φροσω
    Φροσω Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο παραδεισο Γιατρε!!!!
    Εμεις σε βλεπαμε σαν Θεο που κανεις θαυματα τωρα απο εκει ψηλα ξερουμε οτι και παλι θα μας προσεχεις με τη βοηθεια του Θεου!!!!!!!!

  • Μπουρογιαννη Ευαγγελια
    Μπουρογιαννη Ευαγγελια Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατρε μου θα εισαι παντα στην καρδια μου...

  • χριστοϛ_Αρτεμιϛ
    χριστοϛ_Αρτεμιϛ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    τα σχολια του κοσμου , η παρακαταθηκη σου εμειϛ δεν σε γνωρισαμε αλλα ησσουν ο πρωτοϛ ανθρωποϛ που ειδαμε κι αυτοϛ που βοηθησε να ερθουμε στη ζωη.. Χρεοϛ μαϛ να σ`ευχαριστησουμε Καλο σου ταξιδιΧριστοϛ ετων 19 και Αρτεμιϛ ετων 17

  • μιχαληϛ φαρμακηϛ
    μιχαληϛ φαρμακηϛ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    το χαμογελο .η ελπιδα ,η ανθρωπια κι αυτη η γαληνη που μετεδειδεϛ θα ειναι παντα στιϛ καρδιεϛ οσων σε γωρισαν. ιατρικη με ανθρωπια ηταν ο κανοναϛ σου. κουραγιο στην οικογενεια σου φιλε μου ΔΗΜΗΤΡΗ θα εχειϛ μαζι σου την αγαπη μαϛ και μειϛ την θυμιση σου

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Aντιο στον γιατρο, επιστημονα, ακουραστο εργατη μα πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟ Δημητρη Χασιακο. Παντα στην καρδια μου για το δωρο που κρατησε στα χερια του για πρωτη φορα σ'αυτον τον κοσμο.
    Μαρια - Δωροθεα

  • Λενα
    Λενα Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    μεσα απο τα ματια των παιδιων μου θα σε θυμαμαι για παντα . Λενα Φαρμακη

  • ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗ
    ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    καλο ταξιδι γιατρε θα σε θυμαμε και εγω μεσα απο τα παιδια μου

  • Ιακωβος
    Ιακωβος Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατρέ μου καλό σου ταξίδι, καλή σου ξεκούραση.
    Κάθε χρόνο στα γενεθλιά της κόρης μας (Ισμήνη) είχες και έχεις θέση στο τραπέζι της μνήμης και της χαράς.
    Είμασταν από τα τυχερά ζευγάρια που σε γνωρίσαμε και εύχομαι το μοναδικό σου ήθος να μεταλαμπευθηκε στους φοιτητές σου
    Πάντα με αγάπη
    Ιάκωβος-Σλαβιάνα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
    ΓΙΩΡΓΟΣ -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΓΑΛΟΣ γιατρός και άνθρωπος!!Κορυφαίος σε όλα του.Ακούραστος εργάτης.αφιερωμένος στην δουλειά του και γλυκύτατος άνθρωπος.Αρωγός και βοηθός τόσων και τόσων γυναικών-μαμάδων αλλά και γονιών γενικότερα,σε απλές ή πολύπλοκες περιστάσεις τους.Τι να πούμε?Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ!
    Δημήτρη ...καλό ταξίδι !!

  • γεωργια μπαλάση
    γεωργια μπαλάση Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    καλό ταξίδι γιατρέ μου...θα σε θυμάμαι πάντα μέσα από τον γιο μου...σε αγαπάμε...

  • zoi dimaki
    zoi dimaki Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Oti kai na poume gia enan tetoio anthropo einai liga.
    Kalo sou taksidi tha se thymomaste gia panda.

  • Αλεξάνδρα Λεμονιά
    Αλεξάνδρα Λεμονιά Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένας άνθρωπος τόσο αγαπητός και σημαντικός σε πολύ κόσμο...πάντα με χιούμορ ελάφρυνε τις δύσκολες καταστάσεις..Σ'ευχαριστώ για τα 3 παιδάκια μου που έφερες στον κόσμο...θα σε θυμάμαι με ευγνωμοσύνη..Καλό ταξίδι..

  • ΈΛΕΝΗ
    ΈΛΕΝΗ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    καλο ταξιδι γιατρε μου.σε ευχαριστω για τα 3 παιδια που με βοηθησες να φερω στον κοσμο.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

  • *ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 10:20
    *ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 10:20 Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    *ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ...Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΕΙ.....ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..............

  • Κωνσταντινα Σωτηραλη
    Κωνσταντινα Σωτηραλη Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Εφυγε ενας Ανθρωπος,ενας αγγελος.απο τους λιγους που ειχαν απομεινει πανω στη γη να μας θυμιζουν πως ειναι αξια του σεβασμου κ ελπιδας.Σευχαριστω γιατρε για αλλη μια φορα.
    σου φιλω τα χερια για το υπεροχο δωρο που με βοηθησες να κοιτω στα ματια καθε λεπτο της μερας.Ησουν μοναδικος.Μακαρι κ αλλοι να ακολουθησουν το παραδειγμα σου..Ας αναπαυτει η ψυχη σου Θα σε θυμομαστε παντα με αγαπη
    Αντιο....

  • ΘΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΑΛΗ
    ΘΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΑΛΗ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η χρυσή σου η καρδούλα, το αγνό σου βλέμμα και τα λόγια σου γεμάτα γλυκύτητα και αιςιοδοξία θα μείνουν για πάντα στο μυαλό και στη ψυχή μου , για να μου θυμίζουν πως υπήρξε έστω ένας "μεγάλος" άνθρωπος, ένας χριστιανός, ένας σπουδαίος άνδρας που με πίστη και αφοσίωση στο έργο που τον έταξε ο Θεός να ακολουθήσει το έκανε με τον καλυτερο τροπο και βοήθησε χιλιάδες ζωούλες μωρά και μανούλες να ζήσουν! Ευχαριστώ που βρέθηκες ΕΣΥ στη ζωή μου , θα σε κουβαλάω πάντα μέσα μου , όπως έκανα κάθε μέρα απο τη μέρα που σε γνώρισα ! Καλό ταξίδι στο ΦΩΣ , ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!

  • Σοφία
    Σοφία Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Έφυγε ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ πανω απο όλα.....θα σε θυμάμαι για πάντα μέσα απο την κόρη μου...καλό ταξίδι...

  • Πηνελόπη
    Πηνελόπη Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 01:21 Σύνδεσμος σχολίου

    καλό ταξίδι θα μας λείψεις πολύ!!!!

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ!!!!!!!
    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!!
    ΝΙΚΟΣ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ,ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ,ΘΑΝΑΣΗΣ

  • ΒΑΣΙΛΗΣ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ
    ΒΑΣΙΛΗΣ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ευχαριστω που παρολο τισ δυσκολειεσ που υπηρχαν καταφερεσ να ξεγεννησεισ την αδελφη μου και να φερει στην ζωη δυο φορεσ δυο αγορακια!!
    ΘΑ ΜΑΣ ΛΗΨΕΙΣ!
    ΘΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!

    ΒΑΣΙΛΗΣ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

  • ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗ
    ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗ Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΤΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ

  • Ειρήνη- Αλέξανδρος
    Ειρήνη- Αλέξανδρος Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στην πιο άτυχη και επώδυνη στιγμή της ζωης μου...Είμαι σήμερα εδώ χάρη σ'αυτόν τον Άνθρωπο και στην απίστευτη εμπειρία και γνώση του να μου διαγνώσει και να επέμβει τόσο άμεσα σε κάτι πολύ σοβαρό. Μπορεί να τερματίστηκε η 2η εγκυμοσύνη μου,αλλά μπορώ να έχω το αγοράκι μου αγκαλιά. Ακόμα θυμάμαι τα λόγια του τις δύσκολες εκείνες στιγμές "η μαμά μπορεί να γεννήσει πολλά παιδιά, τα παιδιά δεν γεννάνε μαμάδες "......αυτό που θα μου μείνει στο μυαλό είναι το ζεστό όλο πατρική αγάπη βλέμμα του,που εκείνες τις στιγμές ήταν βάλσαμο για μένα. ..Αντίο. ΆΝΘΡΩΠΕ, Γιατρέ μου, τον παράδεισο τον έχεις εξασφαλισμένο....Καλή ξεκούραση εκεί που πάς

  • ρενα
    ρενα Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ηαουν ο ανθρωπος μου το στηριγμα μου αν δεν υπηρχες εσυ παιδι δεν θα ειχα τωρα.θα εισαι για παντα στην καρδια μου περνω την κορη μου αγκαλια και μεσα απο τα ματια της βλεπω εσενα.καλο ταξιδι να εχεις στην γειτονια των αγγελων να μας προσεχεις ομως απο εκει ψηλα που θα εισαι

  • Dimitra Zacharia
    Dimitra Zacharia Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    efyge enas yperoxos anthrwpos..kalo taxidi
    Dimitra

  • Τίμος
    Τίμος Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό ταξίδι στον παράδεισο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τις καρδιές μας για τον Αντωνάκη μας, που βοήθησε να έρθει στον κόσμο.

  • Ειρηνη Ιωνιδη
    Ειρηνη Ιωνιδη Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο ταξιδι ΓΙΑΤΡΕ μου σε ευχαριστω για ολα οσα εκανες ομωςεφυγες νωρις πολη νωρις και ειναι αδικο ετσι ξαφνικα

  • Ελένη
    Ελένη Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο καλό, γιατρέ μου...Σ' ευχαριστώ πολύ που έφερες στον κόσμο το γιο μου...Δε θα ξεχάσω ποτέ κυρίως την ανθρωπιά σου και μετά την επιστημονική σου κατάρτιση...Σ' ευχαριστώ...Καλό παράδεισο...

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΝΑΤΑΛΙΑ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΝΑΤΑΛΙΑ Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΤΡΕ , ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙΣ ΕΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.......ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ......

  • Βάγια
    Βάγια Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο ταξίδι! Ο πιο γλυκος απλός ακούραστος, αισιόδοξος καθόλου φιλοχρηματος άνθρωπος..... πολύ. νωρίς όμως...

  • ΝΕΚΤΑΡΙΑ Β.
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ Β. Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟΟΣΗ! ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ
    ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ

  • Σοφία
    Σοφία Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε γνώρισα φοιτήτρια στο Αρεταίειο...πάνε περίπου 15-16 χρόνια από τότε...στα χειρουργεία, στις αίθουσες τοκετών, στο ιατρείο...πάντα το ίδιο χαμόγελο, πάντα τα ίδια σταθερά χέρια, πάντα το ίδιο καθαρό μυαλό, πάντα η ίδια μεγάλη καρδιά, πάντα άυπνος, πάντα ακούραστος, πάντα αρωγός των μικρότερων γιατρών στο ξεκίνημα και τη συνέχεια, πάντα Άνθρωπος, πάντα Γιατρός...η τελευταία αγκαλιά σου τον Ιούλιο που μας πέρασε...πάντα η ίδια γεμάτη ζεστή αγκαλιά που με γέμιζε ασφάλεια και σιγουριά όπως πάντα...η ίδια αίσθηση όπως τότε που ήμουν στο τελευταίο έτος της ιατρικής και όλοι έλεγαν στο Αρεταίειο "ουφ είναι ο Χασιάκος εδώ...όλα είναι υπό έλεγχο"...η ίδια αίσθηση ασφάλειας πως είναι ο Χασιάκος εδώ και όλα θα τα γιατρέψει, δε θα πάει τίποτε στραβά...Τώρα τί;;;Αντίο δάσκαλέ μου, αντίο γιατρέ μου, αντίο Άνθρωπε...

  • αγγελικη
    αγγελικη Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ενα σπουδαιο γιατρο αλλα πανω απο ολα ανθρωπο.Χαρη σε εσας ειχα την ευτυχια να βιωσω ενα φυσιολογικο τοκετο που ισως καποιος αλλος να με ειχε παει στο χειρουργειο........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...