Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Τρίπολη... προορισμός για ένα μικρό ταξίδι Ελλήνων οδηγών πολυτελών σπορ αυτοκινήτων! (vd)

Η Τρίπολη... προορισμός για ένα μικρό ταξίδι Ελλήνων οδηγών πολυτελών σπορ αυτοκινήτων! (vd)
Mια πολύ όμορφη έκπληξη, ένα δυναμικό "Road Trip" πολυτελών σπορ αυτοκινήτων, περίμενε το κέντρο της Τρίπολης!
 
60 πολυτελή σπορ αυτοκίνητα, απ’ όλη την Ελλάδα, τα οποία δύσκολα συναντά κάποιος στους δρόμους, ταξίδεψαν μαζί, για μία υπέροχη βόλτα στα μέρη της Αρκαδίας.
 
Στο kalimera-arkadia.gr και στην Έλλη Αρτοπούλου μίλησε αποκλειστικά ο υπεύθυνος του πολύ γνωστού site speedsector.com, κ. Γάκης Σταυριανός και αποκάλυψε... γιατί επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί αυτό το event στην πόλη της Τρίπολης.
 
Συγκεκριμένα είπε: «Ο λόγος επιλογής να γίνει εδώ αυτό το ταξίδι, ήταν επειδή τα μέλη του speedsector.com  επισκέπτονται πολύ συχνά την Αρκαδία και το θεωρούν ένα αγαπημένο μέρος. Η πόλη της Τρίπολης είναι κοντά στην Αθήνα και έχει μία παράδοση και μια ιστορία, με τους αγώνες που διοργανώνονται κατά καιρούς στο Αεροδρόμιο.
Μάλιστα, πρόσφατα είχαν επισκεφτεί πάλι την Αρκαδία και συγκεκριμένα την περιοχή των Λαγκαδίων, όπου τους άφησε πολύ καλή εντύπωση το όμορφο τοπίο και οι φιλόξενοι κάτοικοι».

Στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr μίλησαν, επίσης, κάτοικοι της Τρίπολης με ενθουσιασμό για την ευχάριστη έκπληξη να αντικρύσουν από κοντά τόσο σπάνια και ωραία αυτοκίνητα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Το Speedsector.com  έχει πάνω από 300 μέλη τα οποία επισκέπτονται όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Τα μέλη του είναι άνθρωποι που τους αρέσουν τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα, αλλά με την έννοια της οδηγικής ευχαρίστησης και όχι για προβολή. Οι μάρκες αυτοκινήτων που μπορεί κανείς να δει μέσα από το club του speedsector.com  είναι Porche, Ferrari, Audi, Lamborghini, Maserati, εντυπωσιακές BMW, Mercedes, Lotus και γενικά ό,τι είναι σπάνιο να δούμε στους δρόμους.
 
Το επόμενο προγραμματισμένο event θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Μεγάρων στις 25 Απριλίου και αμέσως μετά θα επισκεφτούν την Ιταλία και συγκεκριμένα την πίστα της Imola και το εργοστάσιο της Lamborghini.
 
Όποιος λάτρης του πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου επιθυμεί να μαθαίνει όλα τα νέα, για τα event του πολύ γνωστού site speedsector.com μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα στην κατηγορία Events, όπως επίσης κάθε στιγμή να μαθαίνει τα νέα μέσα από το επίσημο Fun Page στο Facebook (κλικ ΕΔΩ) αλλά και φωτογραφικό υλικό από όλα τα events!

«Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη δέχτηκε η πόλη μας, με την άφιξη 60 πολυτελών σπορ αυτοκινήτων που σπάνια συναντά κανείς εύκολα στους δρόμους!
Για πρώτη φορά, μικροί και μεγάλοι, θαύμασαν και φωτογραφήθηκαν με τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα, στο κέντρο της Τρίπολης!
 
Ένα πραγματικά προσεγμένο event από το Speedsector.com που έδωσε λάμψη και χαρά στην πόλη της Τρίπολης και στους κατοίκους της. 
 
Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους υπεύθυνους της διοργάνωσης και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!
 
Η Αρκαδία για άλλη μια φορά έγινε ο προορισμός για μια ένα "μικρό ταξίδι" Ελλήνων που στο παρελθόν την είχαν επισκεφτεί, ξανά και ξανά! Είναι ωραίο να ξέρουμε να φιλοξενούμε και να αγκαλιάζουμε οτιδήποτε μάς κάνει να νιώθουμε, ως Έλληνες, θαυμασμό και αξιοπρέπεια!»

Έλλη Αρτοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...