Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Φιλιώ Πυργάκη μίλησε από τη Νεστάνη αποκλειστικά στους «Έλλη…νες»! (vd)

Η Φιλιώ Πυργάκη μίλησε από τη Νεστάνη αποκλειστικά στους «Έλλη…νες»! (vd)
Γερή, δυνατή και με τη φωνή της να κερδίζει το χειροκρότημα, η Φιλιώ Πυργάκη εμφανίστηκε και τραγούδησε για πρώτη φορά στην Αρκαδία, μετά το πρόσφατο πρόβλημα το οποίο αντιμετώπισε με την υγεία της.
Την Τετάρτη ήταν στο πανηγύρι του Α.Ο. Νεστάνης, όλα τα βλέμματα ήταν πάνω της, ενώ ο κόσμος δεν σταματήσει να τη χειροκροτεί.
Λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά, μίλησε αποκλειστικά στην Έλλη Αρτοπούλου και στους «Έλλη…νες», έστειλε μήνυμα στον κόσμο να γλεντάει και να διασκεδάζει και είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη που ήρθε πάλι στην Αρκαδία.
 
«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, που για άλλη μία φορά, η πρέσβειρα του Ελληνικού παραδοσιακού τραγουδιού, με τίμησε, παρά την περιπέτεια, που πέρασε, πολύ προσφάτως, με την υγεία της και παρά το γεγονός ότι δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις.
Της εύχομαι ,από καρδιάς, να είναι πάντα γερή και δυνατή, για να κρατά ζωντανή και να μάς προσφέρει όμορφές στιγμές διασκέδασης, μέσα από το δημοτικό μας τραγούδι και να μάς συσπειρώνει, ως Έλληνες, πράγμα που αυτή την περίοδο το έχουμε περισσότερο ανάγκη, παρά ποτέ.»

Έλλη Αρτοπούλου
https://www.facebook.com/elli.artopoulou

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...