Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διήμερο εθελοντικής προσφοράς στην Αετορράχη Γορτυνίας - Γεμάτο από κόσμο το χωριό το Πάσχα

Διήμερο εθελοντικής προσφοράς στην Αετορράχη Γορτυνίας - Γεμάτο από κόσμο το χωριό το Πάσχα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΡΡΑΧΙΤΩΝ
"Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ"
ΜΕΤΑΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

 

Το Σαββατοκύριακο, 18-19/5/24, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου έχουμε την πρόθεση να μεταβούμε στο χωριό μας, για ένα διήμερο εθελοντικής προσφοράς σε εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης, φωτισμού (ηλεκτρικού, ηλιακού), βαψίματος παγκακίων, υδραυλικών κ.λ.π
Το χωριό μας κατά γενική ομολογία είναι ένα όμορφο χωριό! Επιδίωξή μας είναι να το κάνουμε ομορφότερο και πιο ελκυστικό σε όλες τις ηλικίες!
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, να επικοινωνήσουν με ένα από τα μέλη του Δ.Σ για να οργανώσουμε το τρόπο μετάβασης-επιστροφής.
Ας κάνουμε τον εθελοντισμό στάση ζωής. ενσυνείδητη και ανιδιοτελή προσφορά στους συνανθρώπους μας. Ας κάνουμε πράξεις ,γιατί αυτό είναι εθελοντισμός, πράξεις ,όχι λόγια.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το φετινό Πάσχα. Η πολιτιστική αίθουσά μας "Μητροπολίτης Ιερεμίας Φούντας" για 18 σχεδόν ώρες το 24ωρο ήταν ανοιχτή και δεχόταν πλήθος νέων παιδιών που βρέθηκαν τις μέρες αυτές στο χωριό. Έπαιζαν επιτραπέζια παιχνίδια, πιγκ-πογκ, ποδοσφαιράκι, βελάκια, άκουγαν μουσική, συζητούσαν! Ήταν η διέξοδός τους, το στέκι τους , το σημείο αναφοράς τους!
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και πάλι όλους ,όσοι βοήθησαν με έργα, καλά λόγια , εποικοδομητικές παρατηρήσεις , στην ολοκλήρωση της αίθουσας αυτής ,που ανήκει σε όλους τους Αετορραχίτες και να βεβαιώσουμε τα νέα παιδιά, ότι οι προτάσεις τους για τη λειτουργικότητα της αίθουσας θα ικανοποιηθούν στο σύνολό τους και σύντομα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...