Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην αντιδήμαρχοι με τη Γορτυνιακή Συμπαράταξη του Κολοβού!

Δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην αντιδήμαρχοι με τη Γορτυνιακή Συμπαράταξη του Κολοβού!
Σημαντική ώθηση και νέα δυναμική παίρνει η υποψηφιότητα του Ανδρέα Κολοβού για τη δημαρχία της Γορτυνίας, μετά την πρώτη επίσημη παρουσία της «ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ»,στην οποία μετέχουν κινήσεις και πρόσωπα που εκφράζουν το σύνολο των δημοκρατικών ιδεολογικών, πολιτικών, παραταξιακών και κομματικών απόψεων.
Η μορφή και ο χαρακτήρας της συμπόρευσης, έχει αναπτερώσει τις ελπίδες των δημοτών και δίνει το μήνυμα για αλλαγή στη Γορτυνία, καθώς  ήδη στελέχη της κοινωνίας, αλλά και κυρίως απλοί πολίτες, δηλώνουν τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο και τη νέα ενιαία δημοτική παράταξη.
Η ομοθυμία και η ομοφωνία στη λήψη της κοινής απόφασης για ενότητα και συνεργασία, τονίστηκε από όλους τους ομιλητές, αλλά και σχολιάστηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση από το σύνολο των παρευρεθέντων, στη συνάντηση της περασμένης Κυριακής στο Διασυνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας
Στην πολιτική αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν, έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν, εκφράζονταν τη θέλησή τους για Συμπαράταξη,  με μοναδικό σκοπό το συμφέρον των Γορτυνίων και της Γορτυνίας οι συμπράττοντες στη συνεργασία:
Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας,
Γιάννης Μουρούτσος, επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Ανατρεπτικής Δημοτικής Κίνησης Γορτυνίας»
Κώστας Σταθάς, επικεφαλής της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Γορτυνίας – Νέα Πορεία»,
Μαρία Παρασκευοπούλου, Γραμματέας της δημοτικής παράταξης «Γορτυνία – Νέα Εποχή»,
Κώστας Αλβενιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Γορτυνία – Νέα Εποχή».
Γιάννης Σακελλαρίου, π. Δήμαρχος Βυτίνας, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος,
Κώστας Κουντάνης, π. Δήμαρχος Βυτίνας, Δημοτικός Σύμβουλος,
Ανδρέας  Αγγελακόπουλος, Πρόεδρος Κοινότητας Σπάθαρι,
Στην συγκέντρωση ήσαν παρόντες και οι συμμετέχοντες στη «ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»: Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, π. Αντιδήμαρχος Γορτυνίας, Δημ. Καδάς, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Θόδωρος Μαραγκός,   ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

5 σχόλια

  • ΣΕΡΙΦΗΣ
    ΣΕΡΙΦΗΣ Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΤΡΑ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΤΑΛΕΠΩΡΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ .ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ .

  • Τρύφων
    Τρύφων Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια παροιμία λέει ότι όπου λαλούν πολύ κοκόροι αργεί να ξημερώσει! Και εκεί μέσα έχει αρκετά πετεινάρια!!!

  • ΜΙΛΤΟΣ ΛΥΤΡΑΣ
    ΜΙΛΤΟΣ ΛΥΤΡΑΣ Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυσικά και είδαν και τα δικά σας ματάκια την ανακοίνωση της παράταξης με επικεφαλή τον Ανδρέα Κολοβό τον οποίο και φυσικά συμπαθώ. Είναι μια χαρά άνθρωπος. Απλά μου φαίνεται πως αν δεν προσέξουν, ο αέρας του Φαβορί που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προσδώσουν στην κίνησή τους θα εξανεμιστεί στην πρώτη δημόσια εμφάνιση τους. Γιατί πολύ απλά η σύγκλιση και η συμπόρευση σε ένα σχήμα πρέπει πέρα από την προγραματική συμφωνία να έχει και μια χημεία. Και το Συριζαίικο Ριζοσπαστικό ντεσού, φυσικά και δεν έχει κανένα νόημα για κανένα Γορτύνιο που το μόνο που τον νοιάζει είναι τι γίνεται στο χωριό του. Είναι δε βέβαιο πως το αντι-Γιαννοπουλικό μέτωπο, περιμένει και ο Σακελλαρίου να πάρει την εκδικησή του από τον αχάριστο κατά τα λεγόμενά του Γιάννο, δεν έχει καμιά πρακτική σημασία. Γιατί πολύ απλά ο Γιάννος Κρατά και κάτι λίγα ψηφουλάκια του Σταθά και του Αγγελακόπουλου, φαίνονται και στους νεοδημοκράτες, σαν τον πνιγμένο που πιάνεται από το λαιμό. Μου το πε άλλωστε και παλιός Δήμαρχος των Τροπαίων με δύναμη ακόμα στην περιοχή "Τι ήθελε και ο Σταθάς με τον Αγγελακόπουλο ". Φυασικά και ο Σακελλαρίου δεν γινόταν να πάει σε άλλο συνδυασμό. Αν κρατήσει τη Βυτίνα φυσικα και ο Κολοβός θα μπεί στο Β' Γύρο οριακά αλλά θα μπεί. Να προσέξουν λίγο εκεί στην παράταξη γιατί οι ανακοινώσεις τους είναι τα πιο βαρετά κείμενα που μπορεί να διαβάσει άνθρωπος. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ για τη Γορτυνία μιλάμε, ας πουμε απλά πως θα έχουμε νερο καθαρό να πίνει ο Γορτύνιος πως θα καθαρίζουμε τα νεκροταφεία και πως θα παρέχουμε 2-3 βασικά πράγματα στις κοινωνικές υπηρεσίες. Εγώ από όλους αυτούς μέσα μου είμαι πιο αριστερός και πιο Συριζα ίσως ασχέτως αν απο κάτι τέτοιες συγκεντρώσεις διαπιστώνω πως είμαι μια χαρά απόμακρος. Με χαλάει να βάλω τη μούρη μου όχι γιατί ειμαι πιο καλός ή πιο κούκλος με τη δική του, απλά γιατί για τον καθένα υπάρχει και μια μέση γνώμη του Γορτύνιου που την ακούς στα καφενεία για τον καθένα. Μαζεύτηκαν οι πιο ωφελημένοι της ΝΔ, με τους πιο ωφελημένους του παλιού ΠΑΣΟΚ να μας πείσουν ότι ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που απλά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και βρήκε την ελκυστική ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ δύσκολο αν αυτός ο συνδυασμός να περάσει στο Β' Γύρο να χάσει πανηγυρικά, γιατί απλά, τα υπόλοιπα κομμάτια της πίττας, δεν είναι και τόσο θετικά στην βάση της συγκλισης της Παράταξης του Αντρέα. Τι να πω, δε μου πέφτει και λόγος αλλά στα δικά μου μάτια, η πολύ σοβαροφάνεια, η γραμμή του πυρός της Συμπαράταξης δεν είναι του Γούστου μου, αν και με τον Αντρέα ταιριάζουν τα χνώτα μου. Φοβάμαι να ονειρευτώ την επόμενη μέρα που ο Σακ θα ναι Βυτινάρχης, ο Αγγελακόπουλος ή ο Καραισκάκης Τροπαιάρχης, κ.ο.κ. Αντρέα αν έχεις φρύδια ξήλωσε τους ολους και βάλε νέους ανθρωπους να σαρώσεις.
    Και να πεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Σε παρακαλώ δώσε άλλη χροιά στο συνδυασμό σου. Εγώ αλήθεια χαλιέμαι με ότι βλέπω και το λέω με αγάπη!! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως μέρα με τη μέρα ο δικός μου συνδυασμός δυναμώνει ακριβώς γιατί μου λένε κάτι πιτσιρικάδες, τι να ψηφίσουμε τον Κολοβό με τα ΠΑΛΤΑ ή τον ΚΟΥΛΗ με τους βαρώνους δημάρχους !! Εσένα ΛΥΤΡΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΣΟΥ!! ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΑΗ Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΛΤΑ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑ!!

  • ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ
    ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, Ο ΚΟΥΡΣΑΡΑΚΟΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Ο ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΖΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΥΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ .........

  • Βυτιναιος
    Βυτιναιος Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουντανης μαζι με Σακελλαριου????τι αλλο θα δουμε!!Ελεος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...