Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το δρόμο που ξεκληρίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια στη Γορτυνία

Νέο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το δρόμο που ξεκληρίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια στη Γορτυνία
Κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο που έγινε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Γορτυνία, τη Μ. Παρασκευή, φέρνει στη δημοσιότητα το «Καλημέρα Αρκαδία». Στις εικόνες θα δείτε κομμάτια του αυτοκινήτου να βρίσκονται στο γκρεμό που έχασαν τη ζωή τους οι δύο γονείς μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους.
Επίσης, με τη βοήθεια του Χρήστου Κιντή, ετοιμάστηκε ένα βίντεο που αποτυπώνει τη διαδρομή που έκανε το μοιραίο αυτοκίνητο πριν πέσει στο γκρεμό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γορτυνία- Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο - Νεκροί γονείς και παιδιά ...
Στο Mega εργαζόταν η γυναίκα που σκοτώθηκε μαζί με τον άνδρα και τα παιδιά της στη Γορτυνία (vd)

Β.Π.

 

3 σχόλια

  • Φίφης
    Φίφης Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 05:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά σόρρυ κιόλας και με όλο το σεβασμό στους νεκρούς , και ιδίως στα παιδάκια . Είναι δυνατόν να βάζεις μέσα στο αμάξι ότι ποιο πολύτιμο υπάρχει - την οικογένεια σου , και να μην προσέχεις . Πότε θα σταματήσουμε να αναζητάμε ευθύνες σε τρίτους , η κατάσταση στην μπανανία που ζούμε είναι γνωστή δηλαδή πάντα θα μας φταίνε οι άλλοι ??? ...

  • giannis
    giannis Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή τώρα ξεκληρίστηκε μια οικογένεια, και δεν θα πάει κανένας φυλακή, τα στηθαία που είναι???? Ποίος έπρεπε να τα τοποθετήσει.?? Αύριο θα το έχουμε ξεχάσει όλοι μας.

  • VideoGR.gr
    VideoGR.gr Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειλικρινά μας έχει συγκλονίσει όλους μας αυτή η ιστορία, όπως βλέπω το βίντεο και όπως τα συμπεραίνουμε από τη μεριά μας τα πράγματα,πέντε μέτρα ακόμα μπάρες να είχε ο δρόμος και θα ζούσαν όλοι.
    Ευχόμαστε ολόψυχα να αναπαυτεί η ψυχούλα τους και να είναι οι τελευταίοι που χάνονται στο βωμό της ασφάλτου.Ακόμα ευχόμαστε καλή δύναμη στους άλλους που έμειναν πίσω !!!!
    Συγχαρητήρια και στους συντάκτες της σελίδας που μας κράτησαν και μας κρατούν ενήμερους σχετικά με αυτό το θέμα που μας πόνεσε όλους,θα θέλαμε εάν μαθευτεί τελικά ποια ήταν τα αίτια του τροχαίου να μας πουν και μας τι έχει γίνει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...