Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άγνωστοι λήστεψαν συνταξιούχο στο Μοναστηράκι – Πανικός και φόβος στα χωριά της Γορτυνίας

Άγνωστοι λήστεψαν συνταξιούχο στο Μοναστηράκι – Πανικός και φόβος στα χωριά της Γορτυνίας
Το πρόβλημα με την έξαρση της εγκληματικότητας στην Αρκαδία το έχουμε αναδείξει κατ’ επανάληψη. Το φαινόμενο αυτό λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και μόνιμα την «πληρώνουν» απομακρυσμένα χωριά του νομού …
Τελευταίο κρούσμα ήταν αυτό που συνέβη μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα στο χωριό Μοναστηράκι της Γορτυνίας (κοντά σε Κοντοβάζαινα και Βούτσι).
Όπως μας ενημέρωσε ο δημοτικός σύμβουλος και συνάδελφος Γιώργος Παπαρασκευόπουλος, άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου στο χωριό μοναστηράκι Γορτυνίας με καλυμμένα πρόσωπα και απέσπασαν τη σύνταξη του... Οι κάτοικοι των γύρω χωριών έχουν πανικοβληθεί και φοβούνται ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή!
 
10858582 10202018112334389 4840105158460512148 n
  
«Κάνω έκκληση ως δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας και μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής της Γορτυνίας προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δει λίγο πιο σοβαρά την περίπτωση των απομακρυσμένων χωριών και να στείλει περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις καθώς δεν επαρκούν» αναφέρει ο Γ. Παρασκευόπουλος, σε δήλωσή του, στο «Καλημέρα Αρκαδία».
 
 
(Η φωτογραφία είναι του Ιωάννη Λιακόπουλου από την ομάδα Monastiraki Arkadias στο facebook).

2 σχόλια

  • ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 06:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΗΠΟ , ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΡΕΜΕΜΕΤΙΑ, ΜΙΚΡΟΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

  • Κωνσταντίνα
    Κωνσταντίνα Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι πολύ τραγικά τα πράγματα στα χωριά μας... μάζεψαν όλους τους αλλοδαπούς εκεί και τώρα τους κλέβουν... Ένα μεγάλο μπράβο στο site. KalimeraArkadia που αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου μας!!! Μπράβο και σ εσένα Γιώργο δπεν πήγε χαμένη η ψήφος μας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...