Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Η δυναμική παρουσία των κατοίκων φρέναρε το σχέδιο χωροθέτησης ΣΜΑ στη Γορτυνία» (εικόνες)

«Η δυναμική παρουσία των κατοίκων φρέναρε το σχέδιο χωροθέτησης ΣΜΑ στη Γορτυνία» (εικόνες)
Η δυναμική και αποφασιστική παρουσία των κατοίκων της περιοχής, φρέναρε το σχέδιο χωροθέτησης ΣΜΑ στην Γορτυνία, σύμφωνα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιανίου, που αναφέρει:
«Αν και ουσιαστικά οι περισσότεροι κάτοικοι δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν, αν και η προς ψήφιση προμελέτη δημοσιεύτηκε λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην σελίδα του Δήμου Γορτυνίας, πολλοί κάτοικοι της περιοχής μας (πραγματικά την τελευταία στιγμή) κατάφεραν και πήγαν στην Δημητσάνα χτες το απόγευμα.
Oι κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί, φυσικά μαζί και ο δικός μας τοπικός πρόεδρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η αντιδήμαρχος Τροπαίων και οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης διαφωνούσαν ξεκάθαρα με την προμελέτη.
Αμφισβητήθηκε η προμελέτη στην ουσία της, σε όλα τα σημεία, με πολλά επιχειρήματα από τους διαφωνούντες.
Αμφισβητήθηκε η ανάγκη δημιουργίας Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Δήμο μας αφού δεν εντάσσονται σε κανέναν σχεδιασμό ούτε κεντρικό, ούτε περιφερειακό.
Αμφισβητήθηκαν και οι προθέσεις του δημάρχου αφού ήταν διάχυτη η αίσθηση ότι πήγε να μας "πιάσει στον ύπνο".
Τελικά, αργά το βράδυ, με ψήφους 14 υπέρ και 11 κατά, αποφασίστηκε να μην παρθεί απόφαση ακόμα για τα σημεία που θα γίνουν οι ΣΜΑ (αλλά να γίνουν) και να γίνει διαβούλευση.
Δηλαδή καταφέραμε και πήραμε παράταση. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας.......
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
H απάντηση στις όμορφες φωτογραφίες ΣΜΑ που παρουσιάστηκαν χτες είναι οι παρακάτω φωτογραφίες από τον ΣΜΑ στον Πρίνο. Ο χώρος που επιλέχτηκε ήταν χώρος υγειονομικής ταφής (όχι παρθένος όπως ο δικός μας) αποκαταστάθηκε για να γίνει ΣΜΑ, έγινε ο ΣΜΑ... και να τι έγινε πραγματικά».

 

 

 

 

 

Υπάρχουν και πιο σοκαριστικές φωτογραφίες. Περισσότερη και απολαυστικότερη ομορφιά ΣΜΑ Πρίνου στο https://www.flickr.com/photos/dimitris_siamantouras/sets/72157638504613015/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...