Menu
RSS
Πέμπτη, 23/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο δημοτικός «αρραβώνας», ο στολισμός της κρίσης και η αποχώρηση της «πράσινης» ενδεκάδας!

Ο δημοτικός «αρραβώνας», ο στολισμός της κρίσης και η αποχώρηση της «πράσινης» ενδεκάδας!

- Καλημερούδια! Πώς ξυπνήσατε σήμερα; Λίγο παγωμένοι αλλά χρειάζεται και λίγο ψύχος, άλλωστε πρέπει να καταλάβουμε ότι πλησιάζουν Χριστούγεννα. μην παραπονιέστε λοιπόν και απολαύστε το χειμερινό τοπίο. Ειδικά η Αρκαδία αυτό τον καιρό είναι το κάτι άλλο! Καλημέρα Αρκαδία!

- Τυχερός ο Τατούλης! Δεν ήρθε κανένας Υπουργός ή Βουλευτής στα εγκαίνια του Πειραματικού Γυμνασίου Τρίπολης έτσι έκοψε μόνος του την κορδέλα και φυσικά έκλεψε και τις εντυπώσεις. Αν έχεις τύχη διάβαινε που λέει και ο σοφός λαός μας. Για να το λέει ο λαός κάτι θα ξέρει.

- Πολύ μιζέρια σε αυτή την πόλη. Κάποιοι άρχισαν να διαμαρτύρονται για το χριστουγεννιάτικο καραβάκι που στήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο ψάχνοντας το κόστος. Οι ίδιοι θα διαμαρτύρονταν πάλι αν η δημοτική αρχή δεν έκανε καθόλου στολισμούς στην Τρίπολη. Πουθενά δεν τους βρίσκεις αυτούς και με τίποτα.

- Μόνο το χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Άρεως θα είναι φέτος στολισμένο και φωτισμένο. Τα υπόλοιπα χωριά της Τρίπολης θα είναι στο σκοτάδι. Κανένας πλέον δεν έχει διάθεση για στολισμούς και κυρίως για φώτα. Δεν παίζουνε με τη ΔΕΗ τέτοιες μέρες, άσε που υπάρχει και η τρόικα που καραδοκεί για νέα χαράτσια.

- Τον περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρο Μισθό φιλοξενεί σήμερα στην εκπομπή του ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Όπως μάθαμε ο Δντής θα μιλήσει για την παραπαιδεία, τις ελλείψεις των σχολείων της περιφέρειας, τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στα μουσικά σχολεία της Πελοποννήσου. Σήμερα στις 10 το βράδυ στο περιφερειακό κανάλι ΤΙ ΒΙ Σούπερ και στην εκπομπή: " πρόσωπο με πρόσωπο "

- Πόσοι παίχτες θα φύγουν το Γενάρη από τον Παναρκαδικό; Άκουσα ότι θα φύγει μια ολόκληρη ενδεκάδα παιχτών αλλά κανένας δεν ξέρει πόσοι ( και κυρίως ποιοί θα έρθουν ) στην Τρίπολη για να παίξουν. Παρ' όλα αυτά η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει να μιλάει για άνοδο! Μήπως οι άνθρωποι ξέρουν τίποτα που δεν ξέρουμε όλοι εμείς; Αυτό θα το δείξει το μέλλον που προς το παρόν πάντως είναι ...αβέβαιο.

- Εκλογές χωρίς μνημόνια θα κάνουμε το Μάιο δήλωσε από την Τρίπολη ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος. Χωρίς μνημόνια Λεωνίδα αλλά και χωρίς ...φράγκο στην τσέπη. Μην το ξεχνάμε αυτό κ. Υπουργέ διότι μέχρι το Μάιο ζήσε... Μάη μου!

- Στα ελληνόφωνα χωριά της Νότιας Ιταλίας θα πάει τα Θεοφάνια ( από 4 έως 9 Ιανουαρίου ) ο Σύλλογος Αρκάδων της Αθήνας. Η αποστολή θα ξεκινήσει από το  Δήμο Ιλίου της Αττικής και θα πάει από την Πάτρα στην Ιταλία με καράβι. Ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι που αξίζει όλοι κάποια στιγμή να κάνουμε.

- Άλλοι πάνε Ιταλία και οι τρίτεκνοι της Μεγαλόπολης θα πάνε Αθήνα για να δούνε θεατρική παράσταση με το Μάρκο Σεφερλή! Παράλληλα οι τρίτεκνοι και τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πρωτεύουσα στολισμένη χριστουγεννιάτικα και να πάρουν μια μικρή γεύση από το κλίμα των ημερών. 

- Δύο ηχηρά ονόματα της πόλης που πρωταγωνιστούν στα δημοτικά σενάρια για τις εκλογές και που ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα πίνουν κάθε μέρα καφέ στο κέντρο της πόλης. Τί να λένε άραγε τόσα πρωινά μεταξύ τους τα δύο παλικάρια; Λέτε να γίνει τελικά ο αρραβώνας ή θα το σκάσει πάλι η ...νύφη;

- Επισκέψεις σε χωριά της Τρίπολης άρχισε ένας από τους υποψήφιους Δήμαρχους της Τρίπολης. Αν δεν έχει κόσμο μη μας πει ότι φταίει το κρύο δεν θα τον πιστέψουμε. Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ, που λέει και το γνωστό τραγούδι.

- Μέσα στην κρίση κάποιοι επιμένουν στη νυχτερινή διασκέδαση και στήνουν μπουζούκια στην Τρίπολη! Μάλιστα οι πληροφορίες που συλλέξαμε είναι ότι θα ανοίγουν από Τετάρτη έως και Κυριακή παρατείνοντας έτσι τη νυχτερινή ζωή της πόλης στο μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Το σκέφθηκαν καλά;

- Αληθεύει το γεγονός ότι κούμπωσε το χρίσμα της ΝΔ και 'οτι ο αντίπαλος του Πέτρου στην Περιφέρεια θα είναι ...Λάκωνας;

- ΤΕΛΟΣ: Το χρίσμα πολλοί εμίσησαν το ΣΥΡΙΖΑ όμως κανείς!  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...