Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο δημοτικός… γάμος που δεν έγινε, το «μοντελάκι Δήμαρχος» και τα δωρεάν ανώνυμα σχόλια!

Ο δημοτικός… γάμος που δεν έγινε, το «μοντελάκι Δήμαρχος» και τα δωρεάν ανώνυμα σχόλια!

- Καλημέρα αδέλφια! Ο Γενάρης μπήκε στην τελική ευθεία και ο κουτσοφλέβαρος είναι πλέον προ των πυλών. Αν νομίζετε όμως ότι ο χειμώνας τελείωσε κάνετε λάθος. - Η ΕΜΥ λέει ότι έρχεται κακοκαιρία και απ΄ότι φαίνεται ο Μάρτης μπορεί να ΄ναι ...γδάρτης!

- Αύριο πάντως θα μπει στους λογαριασμούς των δικαιούχων η τρίτη δόση του επιδόματος θέρμανσης.Κάτι είναι κι αυτό ρε παιδιά.

- Αντιφασίστα και αντιμνημονιακό υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για να δούμε, θα βρούνε οι σύντροφοι τέτοιο ...μοντελάκι;

- Το φλουρί στην πίτα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έπεσε στον πρόεδρο Πουλοκέφαλο! Άντε τώρα να μας πείσει ο πρόεδρος ότι δεν είναι ...ελέφαντας!

- Το πρόγραμμα flash που υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης έχει προκαλέσει πολλά θετικά σχόλια. Αυτή η πρωτοβουλία ξύπνησε θύμησες και δημιούργησε προβληματισμό στη νεολαία της πόλης.

- Χώρος αναψυχής θα γίνει το άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και θα αποδοθεί στους κατοίκους. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συμφωνούν ότι αυτός ο χώρος θα πρέπει να αξιοποιηθεί.

- Η σύναξη των υποψηφίων Δημάρχων σε γνωστή περιφερειακή ταβέρνα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Όλοι συμφώνησαν σε ένα μόνο σημείο: ...'οτι διαφωνούν σε όλα!

- Κανένας δεν κάνει πίσω και όλοι θέλουν την θέση του επικεφαλής για τον εαυτό τους! Όλοι θέλουν να ...σώσουν αυτή την πόλη. Από ποιόν άραγε;

- Στην παρέα ήταν και ένας ...αντάρτης! Ένας να ήταν άραγε ο αντάρτης ή πολλοί; Ο καιρός θα δείξει πόσοι ήταν οι αντάρτες της ταβέρνας και από που! 

- Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Βασίλης Σαλάκος θα είναι αύριο ο καλεσμένος της εκπομπής "πρόσωπο με πρόσωπο" του τι βι Σούπερ. Ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας που πρόσφατα ξαναμπήκε δυναμικά στον πολιτικό χώρο της ΝΔ μάθαμε ότι έχει να πει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

- Το να βλέπει κανείς φαντάσματα είναι πλέον λογικό αλλά το να είσαι ...φάντασμα του εαυτού του και να βλέπεις παντού φαντάσματα είναι τουλάχιστον ...ανησυχητικό! Μήπως πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να το δουν;

- ΚΟΥΙΖ: Ποιός "δημοσιογραφικός" φορέας της Αρκαδίας λέει ότι παράγει δημοσιογραφικό έργο χωρίς όμως να απασχολεί ούτε ένα δημοσιογράφο; ( ...ο νικητής κερδίζει τρία ανώνυμα σχόλια εντελώς δωρεάν )

- ΤΕΛΟΣ: Επειδή ο ..."πόλεμος" άρχισε  - με  ευθύνη άλλων - φυλαχτείτε διότι σύντομα  θα γίνει του ...κουτρούλη ο γάμος. Αν κάποιοι θεωρούν τη διακριτικότητα αδυναμία πολύ σύντομα θα δουν το σκληρό πρόσωπο της καθημερινότητας.Πάντως καλό θα ήταν να ξέρουν ότι δε μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...