Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι εκπλήξεις του Μήτσου, το κουίζ με τις αντιδημαρχίες και η απορία της ημέρας!

Οι εκπλήξεις του Μήτσου, το κουίζ με τις αντιδημαρχίες και η απορία της ημέρας!

Δεν ξέρω αν κάποιοι πιστεύουν ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Παυλή είναι άπειροι ή αν κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ αυτό που οσμίζομαι είναι ότι ο Μήτσος θα κάνει μεγάλες εκπλήξεις στο μοίρασμα των ρόλων. Εσείς τι λέτε;

Νομίζω ότι στον ανασχηματισμό ο Οδυσσέας αυτή τη φορά θα είναι μέσα. Και θα αναλάβει μάλιστα Υπουργείο που έχει πολλά ανοιχτά θέματα στην Αρκαδία… Υγεία να υπάρχει κι όλα λύνονται!

Κουίζ - Σε ποιο Δήμο της Αρκαδίας κάποιοι σύμβουλοι άρχιζαν να μοιράζουν από μόνοι τους αντιδημαρχίες στους εαυτούς τους και το έμαθε ο μεγάλος αρχηγός και έγινε .. πύραυλος;

Πολλοί πόνταραν στην εκλογή Παυλή για να μπορέσουν να βγάλουν το άχτι τους και να κάνουν το κομμάτι τους. Να βγάλουν τα απωθημένα τους, αλλά βλέπουν ότι ο νέος Δήμαρχος δεν «τσιμπάει» από τέτοια. Και καλά κάνει….

Εκτός από τον Τσιαμούλο, ποιος άλλος θα συγκρουστεί με τη νέα δημοτική αρχή; Τα στοιχήματα ξεκίνησαν!

Απορία – Ο Βουδούρης θα έρχεται στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου; Θα προλαβαίνει; Κι αν ναι, για πόσο;

Συνεδριάζει σήμερα η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης. Μην περιμένετε όμως να δείτε τους νεοεκλεγμένους. Με τους … παλιούς θα γίνει η συνεδρίαση. Για τους νέους, κάντε υπομονή μέχρι το Σεπτέμβριο!

Θέλετε να γράψετε το δικό σας σχόλιο στο «Καληνύχτα»; Στείλτε το στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...