Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απεγκλωβισμός τραυματία από την Πυροσβεστική σε χωριό της Μεγαλόπολης!

Απεγκλωβισμός τραυματία από την Πυροσβεστική σε χωριό της Μεγαλόπολης!
Με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης, έχουμε ενημέρωση για τραυματισμό ενός συμπολίτη μας, του οποίου καταπλακώθηκε το πόδι του από το τρακτέρ του στο Ανεμοδούρι Μεγαλόπολης.
Συγκεκριμένα η ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει  ως εξής:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tην 19-05-2014 και περί ώρα Ω/20:49 η Π.Υ. Μεγαλόπολης ειδοποιήθηκε για παροχή βοηθείας και συγκεκριμένα για εγκλωβισμό ατόμου, το οποίο είχε καταπλακωθεί ύστερα από ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ), στην περιοχή Μέσσαλος – Μύλος, στην Τ.Κ. Ανεμοδουρίου, Δήμου Μεγαλόπολης, Νομού Αρκαδίας. Η Π.Υ. Μεγαλόπολης, μετέβη στο συμβάν με τρία (3) οχήματα και εννέα (9) άνδρες. Ο συντονισμός της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή και τον Επιχειρησιακό Αξιωματικό της Π.Υ. Μεγαλόπολης.
Ο απεγκλωβισμός πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του ανάγλυφου της περιοχής και της θέσης του οχήματος και επετεύχθη άμεσα, με τη χρήση Διασωστικών εργαλείων. Κατόπιν ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης.
Στο συμβάν συνέδραμε η Π.Υ. Τρίπολης με ένα (1) όχημα και τρεις (3) άνδρες, παρουσία του Διοικητή και περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. από το Α.Τ Μεγαλόπολης.
Τα στοιχεία ταυτότητος του τραυματία είναι: Σπανιώτης Παναγιώτης του Νικολάου ετών 62.
Ο Διοικητής
Μπουντούρης Π. Χρήστος Πυραγός

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...