Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε συνάντηση συλλόγων στην Αθήνα συμμετείχαν τρίτεκνοι από τη Μεγαλόπολη!

Σε συνάντηση συλλόγων στην Αθήνα συμμετείχαν τρίτεκνοι από τη Μεγαλόπολη!
O Σύλλογος Τριών Τέκνων ο ''ΑΡΚΑΣ'' συμμετείχε στη συνάντηση συλλόγων της πανελλήνιας ένωσης τριτέκνων που έγινε στην Αθήνα.


«Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τους παιδικούς σταθμούς το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας κ. Λοβέρδου για τις μετακινήσεις των φοιτητών στα ΑΕΙ & ΤΕΙ , τα επιδόματα, το πρόγραμμα για τα τρόφιμα από την ευρωπαϊκή ένωση ενώ συναντηθήκαμε και με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο.

Σε όλες τις συναντήσεις του συλλόγου με τα κυβερνητικά στελέχη, μας δήλωσαν την δυσκολία στην διαχείριση πρωτοβουλίας, για να προωθήσουν λύσεις προς τα αιτήματα μας και αυτό οφείλεται όπως μας είπαν στο ότι η χώρα βρίσκεται κάτω από τον πλήρη έλεγχο της τριμελής επιτροπής.

Οι τρίτεκνοι δίνοντας την μάχη της καθημερινότητας δεν μπορούν να δεχθούν την παθητική αυτή στάση των υπουργών, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο την διατήρηση της ΄΄καρέκλας΄΄ τους, όταν καθημερινά κλείνουν καταστήματα, απολύονται εργαζόμενοι, κατάσχονται σπίτια και πεθαίνουν άνθρωποι στον δρόμο.

Δεν ζητάμε από την κυβέρνηση ΤΙΠΟΤΑ παρά αυτά που υποχρεούται να μας προσφέρει για τα παιδιά που είναι το αύριο της πατρίδας μας. Η πανελλήνια ένωση τριτέκνων θα δημιουργήσει πολιτικό συνασπισμό με άλλους κοινωνικούς συλλόγους με στόχο την αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας . Η δύναμη του συλλόγου πηγάζει από τα μέλη του, τα οποία δραστήρια συμβάλλουν στις ενέργειες του.

Εκ του Δ.Σ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...