Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Διαβάστε πρώτοι (πριν καν κυκλοφορήσει) τον οδηγό delivery του «Καλημέρα Αρκαδία»!

 

Ένα free press περιοδικό θα κυκλοφορήσει από την Παρασκευή (3/1/2014) σε όλη την Αρκαδία με τις υπηρεσίες delivery που προσφέρουν επιχειρήσεις της περιοχής μας!

Πρόκειται για μία κίνηση που γίνεται για πρώτη φορά και είναι σίγουρο ότι αυτός ο οδηγός θα είναι απαραίτητος για όλα τα σπίτια και για όλα τους χώρους εργασίας!

Διαβάστε περισσότερα...

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Σκαντζός φεύγει, Μαντάς έρχεται;

Από τις 10 Δεκεμβρίου 2013 είχε αποκαλύψει το Kalimera-arkadia.gr, μέσα από τη στήλη «Καληνύχτα Αρκαδία», την πρόθεση του Μανώλη Σκαντζού να μην είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, στις προσεχείς εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα...

«Ψήφος» … τουριστικής εμπιστοσύνης στην Πελοπόννησο από ιρλανδική εφημερίδα!

Μια θέση στο "top 10" των καλύτερων τουριστικών προορισμών για το 2014 καταλαμβάνουν τα ελληνικά νησιά στο ταξιδιωτικό ένθετο της εφημερίδας Irish Independent.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο και για τον Αρκαδικό

Με την πρώτη προπόνηση του 2014, συνεχίστηκε απόψε η προετοιμασία του Αρκαδικού για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αγία Παρασκευή το προσεχές Σάββατο (5.00 μ.μ.) στο Κοντόπευκο.

Διαβάστε περισσότερα...

Απογραφή αυτοαπασχολούμενων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ στην Αρκαδία

Από τις Διοικήσεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ - Ε.Τ.Ε.Α. - ΤΑ.Π.Ι.Τ. και Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα από την ολομέλεια της Βουλής, εντάσσονται στην Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (Α.Π.Δ.) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από 1/12/2013, και οι ασφαλιστικές εισφορές υπέρ του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.), υπέρ του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑ.Π.Ι.Τ.) και υπέρ του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.).

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοχρονιά με ... προπόνηση για τον Αστέρα!

Συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα κάτω από καταρρακτώδη βροχή, με την πρώτη προπόνηση του 2014, η προετοιμασία του Αστέρα για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα το Σάββατο 4 Ιανουαρίου (3.00 μ.μ.).

Διαβάστε περισσότερα...

Δοξολογία, κοπή πίτας στο παλαιό Δημαρχείο και ευχές για καλή χρονιά στην Τρίπολη! (vd)!

Στη Δοξολογία που τελέστηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, βρέθηκε σήμερα η κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία».

Αμέσως μετά, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπής της πίτας στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης, στην οδό Εθνική Αντιστάσεως. 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο μωρό του 2014 στην Καλαμάτα (vd)

 

Το καλύτερο δώρο έκανε στην Κατερίνα και στον Δημήτρη Κουκούτση η μέρα της Πρωτοχρονιάς αφού μόλις 5 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους, που ίσως να είναι και το πρώτο μωρό του 2014 στην Ελλάδα.

Η μπέμπα γεννήθηκε φυσιολογικά και είχε βάρος 3 κιλών. Οι γονείς είναι πολύ χαρούμενοι και ελπίζουν ότι το μωρό θα είναι καλότυχο.

Διαβάστε περισσότερα...

Θα πληρώνουμε 3 € το μήνα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τη ΝΕΡΙΤ!

Στο ποσό των 3 ευρώ μηνιαίως (αντί 4,24 ευρώ που ήταν το αντίστοιχο για την πρώην ΕΡΤ) ανέρχεται το ανταποδοτικό τέλος που ορίζεται ως αντιστάθμισμα για την εκπλήρωση του στόχου της δημόσιας υπηρεσίας της εταιρείας «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση» (ΝΕΡΙΤ Α.Ε.) σύμφωνα με το νόμο 4173/2013.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...