Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Στον ΠΑΟΚ ο Φούλοπ;

Ουγγρικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν σήμερα την μεταγραφική υπ΄θεση Φούλοπ για ΠΑΟΚ. Ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ως τώρα κάποια προχωρημένη εξέλιξη. Πρόλα αυτά οι συμπατριώτες του μιλούν για προχωρημένες διαπραγματεύσεις..

Διαβάστε περισσότερα...

Τρόφιμα για ανθρώπους έχουν ανάγκη συγκεντρώθηκαν στο αγώνα του Αρκαδικού (vd)!

Τρόφιμα για να ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Αρκαδικό και τον Ερμή Λαγκαδά, στο ΔΑΚ, για την Α2.

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα βήμα πριν τη διάλυση ο Παναρκαδικός – «Ανεπαρκείς Παυλής και διοίκηση , να παραιτηθούν»!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναρκαδικού εξέδωσε ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και αναφέρει: «Ύστερα από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην ομάδα μας ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο., ποδοσφαιριστές και προπονητές θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους αγνούς φιλάθλους ότι η επόμενη ημέρα ίσως να μην μας βρει στα αποδυτήρια της ομάδας και τούτο δεν θα οφείλεται σε εμάς αλλά στο τρόπο που λειτουργεί η υπάρχουσα διοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς Μπαράλες και Ουρτάδο ο Αστέρας στο ματς με τον Πλατανιά

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον Πλατανιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Για περιορισμένο αριθμό ανέργων το επίδομα των 200 ευρώ

Άνθρακες αποδεικνύεται ο… θησαυρός για τους μακροχρόνια ανέργους, καθώς οι όροι που θέτει το αρμόδιο υπουργείο Εργασίαςγια τη λήψη του έκτακτου επιδόματος των 200 ευρώ στους άνεργους άνω των 12 μηνών, στην πράξη αποκλείουν 1 εκατομμύριο ανέργους.

Διαβάστε περισσότερα...

Ειρηνοδικείο με απόφαση διέσωσε την πρώτη κατοικία δανειολήπτη

" Βρήκε την άκρη '' με τις έξι πιστώτριες  Τράπεζες , καταχρεωμένος δανειολήπτης από την Ιεράπετρα    συνολικού  χρέους σαυτές  του ποσού των  315.573,28 ευρώ ,με την 18-11 2013  απόφαση (προσωρινή διαταγή )
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος είπε ότι το να έχεις αυτοκίνητο κοστίζει…;

Πριν μια πενταετία τα κριτήρια αγοράς ενός καινούργιου αυτοκινήτου για έναν επίδοξο αγοραστή, διέφεραν σημαντικά από αυτά ενός αγοραστή της εποχής μας. Μεγάλος κυβισμός και ιπποδύναμη, ταχύτητα, ευρυχωρία και κομψή σχεδίαση ήταν σχεδόν αποκλειστικά οι μοναδικοί παράγοντες που οδηγούσαν τον καταναλωτή στην απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου. Η τιμή του και το είδος του καυσίμου που κατανάλωνε, τις περισσότερες φορές, δεν αποτελούσε πρόβλημα για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα...

Μάντρες ιδιωτικές και μπάζα στο δημόσιο δρόμο του χωριού Δόριζα

Κείμενο της Ελένης Γαλάνη (δημοσιογράφος) έφτασε στο emailτου kalimera-arkadia.grκαι αναφέρει: «Στο πλαίσιο του γενικότερου μαντρώματος και με ορίζοντα τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άρχισαν 

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδηλώσεις στην Τρίπολη για το πρόγραμμα «Flash»

Οι λαοί βελτιώνουν το παρόν τους και δημιουργούν το μέλλον τους, όταν γνωρίζουν και σέβονται το παρελθόν τους. Η γνώση της ιστορίας είναι η μεγαλύτερη ανησυχία του παρόντος για ένα καλύτερο αύριο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...