Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» γράφει για το … συνωστισμό υποψήφιων Δημάρχων!!!

-Τέσσερις μήνες και κάτι πριν τις εκλογές και ήδη έχει σχηματισθεί … ουρά υποψηφίων για τους δήμους της Αρκαδίας! Όλοι λένε ότι εκφράζουν τον κόσμο, αλλά ποια είναι η αλήθεια; Ότι οι περισσότερες υποψηφιότητες είναι προσωποκεντρικές…

Διαβάστε περισσότερα...

Παρατείνεται έως τις 31/12/14 ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ στην εστίαση

Νέα εγκύκλιο για την εφαρμογή του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στην παροχή υπηρεσιών εστίασης εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης. Σύμφωνα με την εγκύκλιο παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014 η εφαρμογή του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στην παροχή υπηρεσιών εστίασης, καθώς και στις παραδόσεις έτοιμου φαγητού, καφέδων και λοιπών αφεψημάτων, που παρασκευάζονται προς άμεση κατανάλωση από επιχειρήσεις εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα...

«Πονηρός» ιός με πορνογραφικό υλικό στο Facebook-Πως να προφυλαχθείτε

Ένας νέος ιός έκανε την εμφάνισή του στο Facebook τρομοκρατώντας τους χρήστες. Ο ιός παρουσιάζει τους χρήστες του να έχουν κάνει like σε συνδέσμους με ακατάλληλο υλικό, πράγμα το οποίο ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Οδυσσέας στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Χρειάζεται συνεργασία για την ανάπτυξη της περιοχής του Λάδωνα»

 

Από το 2010 είχε ξεκίνησε η προσπάθεια για να προχωρήσουν κάποια έργα και παρεμβάσεις ανάπτυξης για την περιοχή της λίμνης του Λάδωνα. Στην προσπάθεια αυτή καθοριστικό ρόλο είχε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος μαζί με τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς πίεσαν για να προχωρήσει αρχικά η βελτίωση του δρόμου από την Πουρναριά προς το Γεφύρι Κυράς και προς τη Μυγδαλιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελίες Κάππου για τη Διαφάνεια με αναφορές σε έργα και όχι μόνο! (vd)

Στο βήμα της ημερίδας για τη Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που έγινε τη Δυετέρα στην Τρίπολη, ζήτησε το λόγο και μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδιοκτήτης της εφημερίδας Σήμερα, Θύμιος Κάππος. Στην τοποθέτησή του, μίλησε για την αδιαφάνεια και ζήτησε εξηγήσεις για τα έργα που έχουν πέσει στην Πελοπόννησο, αναφερόμενος σε συγκεκριμένους δρόμους, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τις εργολαβίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Τατούλης: «Το πολιτικό σύστημα οφείλει να πιέσει για την είσπραξη των ποσών που έχουν καταλογιστεί σε επιχειρηματικούς ομίλους»

Ως βαθύτατα πολιτικό και πρόβλημα της δημοκρατίας χαρακτήρισε το θέμα της διαφθοράς ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην τοποθέτησή του στην ημερίδα με θέμα «Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Τροχαίο με τρακτέρ και νεκρό στον Κάνδαλο (εικόνες-βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα στο χωριό Κάνδαλος Τεγέας, όταν ένας γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 59χρονου άνδρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Απάντηση του Προέδρου της Δόριζας στις καταγγελίες για «μάντρες ιδιωτικές και μπάζα στο δημόσιο δρόμο»

Ο Πρόεδρος της Δόριζας Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος απαντά στις καταγγελίες για «μάντρες ιδιωτικές και μπάζα στο δημόσιο δρόμο του χωριού» που δημοσίευσε το kalimera –arkadia.gr (η σχετική ανάρτηση).

Διαβάστε περισσότερα...

Δικαστική δικαίωση εργαζομένου για την εκ περιτροπής εργασία

Η Γ.Σ.Ε.Ε. «χαιρετίζει την απόφαση 69/2013 του Μονομελούς Εφετείου Ευβοίας, με την οποία αναγνωρίσθηκε ότι η μονομερής επιβολή εκ περιτροπής εργασίας μιας ημέρας σε μεμονωμένο εργαζόμενο με αξιοποίηση των αντεργατικών μνημονιακών διατάξεων των ν. 3846/2010 και 3899/2010, συνιστά παράνομη μονομερή επέμβαση στο περιεχόμενο της σύμβασης εργασίας και θεωρείται ως απόλυση, για την οποία οφείλεται η προβλεπόμενη αποζημίωση με βάση την προϋπηρεσία του εργαζόμενου.

Διαβάστε περισσότερα...

Αναπληρωτής Υπουργός από την Τρίπολη: «Η διαφθορά εμφανίζεται σε όλες τις βαθμίδες του τόπου» (vd)

«Διαφάνεια» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν το θέμα της συζήτησης που έγινε τη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, από το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Γενική Γραμματεία Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...