Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο ΣΥΡΙΖΑιος Οδυσσέας, η επανεμφάνιση του ΔασκαλΑΚΗ και ο πρώην ΠΑΣΟΚος υποψήφιος Περιφερειάρχης!

- Ποιός είπε ότι το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία δεν πάει καλά; Είχε ποτέ άλλοτε τόσους υποψηφίους Δημάρχους το κίνημα στην αρκαδική πρωτεύουσα; ΚΑΛΗΜΕΡΑ σύντροφοι. Τελικά θα τον τρελάνουμε τον ήλιο, σίγουρα... ναι!

Διαβάστε περισσότερα...

Ολομέλεια και κοπής πίτας στη Χρυσή Αυγή Τρίπολης

Την Δευτέρα 13\1\2014 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του μηνός Ιανουαρίου κατά την οποία έγινε ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Τριπόλεως κ. Ν.Σκαντζού με θέμα "Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε,ιδιαίτερα για την Τ.Ο. και γενικότερα για το Κίνημα".

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση μνήμης για τον Οδυσσέα Γιαννόπουλο στην Τρίπολη

Η οικογένεια, οι σύντροφοι οι συναγωνιστές και οι φίλοι του ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης για να τιμήσουν τον Αγωνιστή τον Πολίτη, τον Άνθρωπο τη Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα...

Όσο δεν λειτουργεί Χιονοδρομικό στο Μαίναλο, οι λάτρεις του χιονιού επιλέγουν τα Καλάβρυτα! (vd)

Τη στιγμή που η Αρκαδία έχει μείνει χωρίς Χιονοδρομικό και μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες για να μπορέσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνας (όλοι πιστεύουν και ελπίζουν ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα), οι λάτρεις του χιονιού από την περιοχή μας επιλέγουν εξορμήσεις στον πιο κοντινό χιονοδρομικό προορισμό που είναι τα Καλάβρυτα στην Αχαΐα.

Διαβάστε περισσότερα...

Αντιδράσεις καθηγητών στην Αρκαδία προκαλεί η «λευκή εβδομάδα» στα σχολεία!

Με δεδομένο ότι η εφαρμογή του θεσμού της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου της κάθε σχολικής μονάδας προχωράει με τη μορφή της αυτοαξιολόγησης συνεδρίασε η ΕΛΜΕ Αρκαδίας, όπου εκτός από το θέμα της αξιολόγησης συζητήθηκε και το πρόσφατο θέμα της "Λευκής εβδομάδας".

Διαβάστε περισσότερα...

Πέντε νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για 26.000 θέσεις εργασίας

Ο ΟΑΕΔ ενεργοποιεί εντός του Ιανουαρίου προγράμματα απασχόλησης για ειδικές κατηγορίες ανέργων με σκοπό να δημιουργηθούν 26.000 νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα κατάρτισης μέσω ΛΑΕΚ, που θα ισχύει έως το τέλος του 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο εισαγγελέας χτύπησε «2 φορές» τελικά στη Μεγαλόπολη ... για Τσιριγώτη και Μπούρα!

Ο  εισαγγελέας  πήγαινε  και  ερχόταν  από  το  2007  στη  Μεγαλόπολη,  στα λόγια...
Αφορμή  μονίμως  τα  "αμαρτωλά έργα Τσιριγώτη  του 2006" , λίγο πριν τις τότε δημοτικές εκλογές , τα  οποία  μονίμως  κατήγγειλε  ο νυν Δήμαρχος Π. Μπούρας, από το 2007,  όταν  πρώτοανέλαβε  τον  Δήμο  Μεγαλόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκπτώσεις στην Τρίπολη – Ευκαιρία για οικονομικές αγορές – Ανοιχτά την Κυριακή τα μαγαζιά (vd)

Με την καθιερωμένη έρευνα αγοράς από τους καταναλωτές της Τρίπολης έχει ξεκινήσει η χειμερινή εκπτωτική περίοδος, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το εργοστάσιο σκουπιδιών στην Παλαιόχουνη θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης!

Στις 21 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί από το υπουργείο περιβάλλοντος για να γίνει γνωμοδότηση από το περιφερειακό συμβούλιο επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου "ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με διαδικασία ΣΔΙΤ".Η εφορεία αρχαιοτήτων έχει ήδη αρχίσει να στέλνει προτάσεις και απόψεις στο Υπουργείο.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην «Κορίνθου-Πατρών»

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν, από 14.01.2014 έως 14.05.2014, στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, στην περιοχή του Κόμβου του Κιάτου και συγκεκριμένα από Χ.Θ. 106+510 έως Χ.Θ. 108+100, κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση πλάτους 3,25 μ., ενώ κατά τις περιόδους μαζικής εξόδου και επιστροφής των εορταστικών περιόδων η κυκλοφορία θα διεξάγεται:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...