Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Οι σκέψεις του Κώστα, ο ψυχοβγάλτης Νικόλας και οι έντεκα λεβέντες από την Τριπολιτσά!

- Τσιαμούλος τέλος από την παράταξη Παυλή! Οι τίτλοι τέλους αυτού του θρίλερ έπεσαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του πρώτου σε ψήφους συμβούλου του Δημήτρη Παυλή. Αν έπρεπε να βάλουμε τίτλο σε αυτό το σήριαλ των τελευταίων ημερών αυτός θα ήταν: "το ιστορικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου". ΚΑΛΗΜΕΡΑ σύντροφοι και συντρόφισσες!

Διαβάστε περισσότερα...

Βροντερό «όχι» στη μελέτη της ΤΕΡΝΑ για τα σκουπίδια από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης! (vd)

Μετά από πέντε ώρες συνεδρίασης και στιγμές μεγάλης έντασης, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να πει όχι στη μελέτη της ΤΕΡΝΑ για τα σκουπίδια και να ζητήσει από το περιφερειακό συμβούλιο να την καταψηφίσει με τη σειρά του.

Διαβάστε περισσότερα...

Σημαντικές κολυμβητικές επιδόσεις για τους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Τρίπολης

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της Αθλητικής Ένωσης Τρίπολης συμμετείχαν στη χειμερινή Ημερίδα Ορίων και Πρωαγωνιστικών Κατηγοριών που διοργανώθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 από την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Πελοποννήσου και Νοτίων Νήσων στο κολυμβητήριο της πόλης μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα σκουπίδια στην Παλαιόχουνη! (vd)

Με πολύ κόσμο από τα χωριά της δημοτικής ενότητας Βαλτετσίου έγινε το βράδυ της Πέμπτης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης. Θέμα της συζήτησης αφορούσε την πρόβλεψη να λειτουργήσει μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, σύμφωνα με το σχεδιασμό της ΤΕΡΝΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Μιχάλης Καψής στην Τρίπολη για την κοπή πίτας των φίλων της Εθνικής!

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Country Inn την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο τελικός πίνακας κατάταξης ανέργων για τα «πεντάμηνα» του ΟΑΕΔ – Ποιοι προσλαμβάνονται στην Αρκαδία

 

Αναρτήθηκε ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 4.413 θέσεις πλήρους απασχόλησης» .

Διαβάστε περισσότερα...

Έλεγχος για τη σίτιση στο Βοσυνιώτειο – Απλήρωτοι για πολλούς μήνες παραμένουν οι εργαζόμενοι

Τα άλυτα προβλήματα του Βοσυνιώτειου βρεφονηπιακού σταθμού έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σαμαρτζής, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νίκος Τσιαμούλος και παραιτήθηκε από τη συμμετοχή του σε κάθε επιτροπή!

Όπως πρώτοι είχατε διαβάσει από το kalimera-arkadia.gr (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης, διαβάστηκε η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Νίκου Τσιαμούλου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινάει το Σάββατο το καρναβάλι της Πάτρας – Για το καρναβάλι της Τρίπολης τι έχει ετοιμαστεί για φέτος;

Κάλεσμα προς όλους, να έρθουν το Σάββατο στην Πάτρα για να γιορτάσουν, από τις 11 το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα, την ημέρα έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, έκαναν οι Πατρινοί.

Διαβάστε περισσότερα...

«Πνίγεται» στην αιθαλομίχλη η Τρίπολη και δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο! Ακούς, Βαγγέλη Γιαννακούρα;

Υπάρχουν μέρες (όπως για παράδειγμα την περασμένη Δευτέρα και την περασμένη Τρίτη, κυρίως τις βραδινές ώρες) που η πόλη της Τρίπολης «πνίγηκε» στην αιθαλομίχλη. Όχι, αυτή η διαπίστωση δεν βασίζεται σε κάποια στοιχεία (αφού κανείς δεν ξέρει αν και πότε γίνονται μετρήσεις και τι «δείχνουν»). Βασίζεται σε αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας (έντονη κάπνα), αλλά και στην μυρωδιά από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...