Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Γορτυνία 2014-2019... Η Γορτυνία που μάς αξίζει...

Ο Βασίλης Στασινόπουλος γράφει ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι δημότες της Γορτυνίας θα κληθούν να ψηφίσουν τη δημοτική εκείνη παράταξη που θα διαχειριστεί τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους αλλά παράλληλα θα θέσει και τους αναπτυξιακούς άξονες για τη χρονική περίοδο 2014-2019.

Διαβάστε περισσότερα...

Γλέντι, χορός και τραγούδι από τις «Ρίζες μας» στην Τεγέα! (vd)

Με γλέντι, πολύ κόσμο και χορό έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο σύλλογος "Οι Ρίζες μας" στο χωριό Ρίζες Τεγέας, μετά τον εσπερινό για την εορτή του Αγίου Αθανασίου, στην εκκλησία του χωριού.

Διαβάστε περισσότερα...

Υποψηφιότητες Όσκαρ με … άρωμα Λεωνιδίου από τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ! (vd)

 

Στα φετινά Όσκαρ υποψήφιος θα είναι ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος και κινηματογραφιστής Φαίδων Παπαμιχάηλ ο οποίος ζει στο Χόλυγουντ αλλά έχει σπίτι στο Λεωνίδιο όπου θέλει να μείνει μόνιμα εκεί, ενώ το επισκέπτεται πολύ συχνά!

Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καλημέρα Αρκαδία» στο πρόγραμμα «Flash» - «Δεν πρέπει να ξεχνάμε γιατί η ιστορία κάνει κύκλους» (vd)

 

Στο πρόγραμμα «FLASH - Το παρελθόν είναι αναλάμπων φάρος, όχι λιμάνι!» συμμετείχε το «Καλημέρα Αρκαδία», το μεσημέρι της Παρασκευής με την Διευθύντρια της ιστοσελίδας kalimera-arkadia.gr και του free press περιοδικού, Έλλη Αρτοπούλου, να μιλά για τα παράνομα τυπογραφεία και το ρόλο των γυναικών στην διακίνσηη του παράνομου Τύπου στα χρόνια της Κατοχικής Ελλάδας.

 

Διαβάστε περισσότερα...

ΝΟΔΕ: «Δεν θα κλείσει κανένα Κέντρο Υγείας, δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας στην Αρκαδία»

Τη Δευτέρα 13/1/2014 αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Αρκαδίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της, Τίμο Κατσίπο, και τον Υπεύθυνο Κοινωνικής Πολιτικής και εργαζόμενο στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Αρκαδίας, Παναγιώτη Κοσκινά, επισκέφθηκε το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης με το Γενικό Γραμματέα, κ. Πελοπίδα Καλλίρη.

Διαβάστε περισσότερα...

Ψώνια την Κυριακή στην Τρίπολη! – Ανοιχτά τα καταστήματα μέχρι τις …

Αυτή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης θα είναι ανοιχτά!

Σύμφωνα με το Νόμο, την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων έχουν το δικαίωμα να λειτουργήσουν τα καταστήματα και ο Εμπορικός Σύλλογος της Τρίπολης προτείνει στα μέλη του να ανοίξουν τα μαγαζιά τους από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις

Διαβάστε περισσότερα...

Κάτοικοι από τη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου: «Μην αφήσετε την Αρκαδία να γίνει βρωμότοπος» (vd)

Κραυγή αγωνίας το βράδυ της Πέμπτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, από κάτοικους και επιστήμονες που έχουν γεννηθεί ή κατάγονται από τα χωριά της δημοτικής ενότητας Βαλτετσίου, για το ζήτημα του εργοστασίου σκουπιδιών στην Παλαιόχουνη.

Διαβάστε περισσότερα...

Υπογράφτηκε το συμφωνητικό κατασκευής του 4ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης

Το συμφωνητικό για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του κτηρίου που θα στεγαστεί το 4ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης υπογράφτηκε την Παρασκευή, ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και τον ανάδοχο του έργου Σωτήρη Ματθαίου, παρουσία και του Προέδρου της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρου Καλτεζιώτη.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο απορριμματοφόρο για ανακυκλώσιμα παρέλαβε ο Δήμος Τρίπολης (vd)

Ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα για ανακυκλώσιμα υλικά παραδόθηκε σήμερα από την Ελληνική Εταιρεία Ανακυκλώσιμων Υλικών στο Δήμο Τρίπολης.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει σύμβαση κι αυτό είναι το δεύτερο απορριμματοφόρο που παραλαμβάνει ο δήμος από την ΕΕΤΑΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...