Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η Βλαχέρνα τίμησε τον Πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο

Ο Άγιος Αθανάσιος  γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 295 μ.χ  και αποτελεί έναν από τους τέσσερις  μεγάλους πατέρες της ορθόδοξης εκκλησιάς και έναν από τους 33 της ρωμαιοκαθολικής. Σε ηλικία 25 ετών χειροτονήθηκε διάκονος απ΄ τον Αλέξανδρο Αλεξανδρείας  τον οποίο ακλούθησε στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο το 325 στην Νίκαια της Βιθυνίας. Εκεί αναδείχτηκε πρωτεργάτης στην καταδίκη της διδασκαλίας του Αρείου που ήταν αιρετική.

Διαβάστε περισσότερα...

«Σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία η νέα μονάδα της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη»!

Σε Συνέδριο για την Ενέργεια μίλησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός με θέμα «ΔΕΗ Α.Ε.: Επενδύει στην Ενέργεια - Στηρίζει Δυναμικά την  Εθνική Οικονομία».

Διαβάστε περισσότερα...

Έργα συντήρησης στο Ναό Αγίου Δημητρίου Θωκνίας Μεγαλόπολης

Ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος με απόφασή του ενέκρινε τις εργασίες συντήρησης το ξυλόγλυπτου τέμπλου και των εικόνων του  Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Θωκνίας, Δήμου Μεγαλόπολης, σύμφωνα με την  υποβληθείσα μελέτη, με τους ακόλουθους όρους:

Διαβάστε περισσότερα...

Με 4-0 νίκησαν οι μικροί του Αστέρα τον Παναθηναϊκό!

Αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα Κ15 του Αστέρα Τρίπολης και συνέτριψε με 4-0 τον Παναθηναϊκό. Ο Τερεζίου ήταν το πρόσωπο του αγώνα καθώς σημείωσε 3 γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Δ. Νίκιας με πέναλτι.

Διαβάστε περισσότερα...

Είστε άνεργος στην Αρκαδία; Διαβάστε αν δικαιούστε το «επίδομα μακροχρονίως ανέργων»!

Πολλοί άνεργοι στην Αρκαδία που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και έχουν ενεργές κάρτες ανεργίας αναρωτιούνται αν τελικά δικαιούνται ή όχι το επίδομα μακροχρονίως ανέργων.

Διαβάστε περισσότερα...

Προγραμματική Σύμβαση για τη μελέτη «Αρδευτικού Μαρίου» στη Νότια Κυνουρία

Υπογράφτηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου νότιας Κυνουρίας και Αναπτυξιακής Πάρνωνα με σκοπό την υλοποίηση του έργου Μελέτη «Αρδευτικού Μαρίου».

Διαβάστε περισσότερα...

Όλα τα έργα που προβλέπονται να γίνουν το 2014 σε κάθε περιοχής της Γορτυνίας!

Με μία απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία και με πολλά παράπονα από την αντιπολίτευση για έλλειψη ενημέρωσης εγκρίθηκε το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Γορτυνίας για το 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Λεφτά δεν υπάρχουν - Μόνο τα … απολύτως απαραίτητα ψωνίζει ο κόσμος στη λαϊκή αγορά Μεγαλόπολης (vd)

Στη λαϊκή αγορά της Μεγαλόπολης έκανε γκάλοπ το kalimera-arkadia.gr. Η κίνηση είναι μειωμένη, αφού ο κόσμος δεν έχει λεφτά. Το ίδιο συμβαίνει κάθε Παρασκευή με τον κόσμο ψωνίζει μόνο τα απολύτως απαραίτητα, αν και οι τιμές είναι φυσιολογικές.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...