Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Και στην Τρίπολη είχε … απλώσει τα πλοκάμια η εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε ηλικιωμένους!

Σχηματίσθηκε δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σε βάρος δεκαέξι (16) ατόμων, τα οποία είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων. Συνελήφθη στις 16-12-2013 στο Μενίδι μία 26χρονη, μέλος της οργάνωσης, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον άλλοι δεκαπέντε συνεργοί της.

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο θέσεις εργασίας από το Κτηματολόγιο στην Αρκαδία

Η Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε., στο πλαίσιο του ως άνω έργου και για την υποστήριξή του, ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου. Η διάρκεια τους ορίζεται σε 12 ή 22 μήνες, ανάλογα με τη σύμβαση.

Διαβάστε περισσότερα...

Ήσυχα και χωρίς δυσάρεστα περιστατικά ξεκίνησε το 2014 για την Αρκαδία!

Σχετικά ήσυχα εκτυλίχθηκαν οι πρώτες ώρες του 2014 στην Αρκαδία! Το Kalimera-arkadia.gr επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομία και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ώστε να μάθουμε ποια ήταν τα πρώτα συμβάντα που απασχόλησαν τις αρχές.

Διαβάστε περισσότερα...

Silver Alert για την 75χρονη που έχει χαθεί στο Σπάθαρη Γορτυνίας… Μπορείτε να βοηθήσετε;

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της 75χρονης γυναίκας από το Σπάθαρη Γορτυνίας, το Kalimera-arkadia.gr, σας κρατά ενήμερους με σειρά ρεπορτάζ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι εκπέμφθηκε «SilverAlert».

Διαβάστε περισσότερα...

Την Κυριακή κόβει την πίτα της η Χορωδία Ορφέας

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης σας εύχεται το 2014 να είναι ευτυχισμένο, με υγεία, αγάπη και δημιουργία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και οι Μαέστροι των τμημάτων της Χορωδίας "Ορφέας" Τρίπολης προσκαλούν τους φίλους συμπολίτες μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές για τον καινούριο χρόνο, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο φοιτήτριες από την Αρκαδία δημιούργησαν βίντεο για τον εθισμό των γυναικών στην «Αγορομανία»!

Το video δημιουργήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος Οργανωσιακή Ψυχολογία του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) ως μια παρέμβαση για την Αγορομανία (Shopaholism).

Διαβάστε περισσότερα...

Ρήξη μηνίσκου ο Αρκάς τερματοφύλακας του Πανιωνίου Γιαννακόπουλος

Άσχημα νέα για τον Νίκο Γιαννακόπουλο και τον Πανιώνιο με την έλευση του νέου έτους. Ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» υπέστη ρήξη μηνίσκου. Αύριο, ο γιατρός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Χρήστος Δάρας, θα υποβάλει σε αρθροσκόπηση τον Γιαννακόπουλο,

Διαβάστε περισσότερα...

Ρεκόρ πωλήσεων και απίστευτες παροχές στους εργαζόμενους! - Παράδειγμα προς μίμηση η Καπνοβιομηχανία Καρέλια στην Καλαμάτα

 

Η καπνοβιομηχανία Καρέλια αύξησε συνολικά τις πωλήσεις της το 2013 σε ποσοστό 8%, φτάνοντας τα 16,8 δισ. τσιγάρα, με τα 14,6 δισ. από αυτά, να πωλούνται στο εξωτερικό, καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέες ανακοινώσεις καταδίκης για τη δίωξη του Νίκου Γόντικα

Η δίωξη συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Αρκαδίας, Νίκου Γόντικα ύστερα από μήνυση του κόμματος  «Δράση» του Στ. Μάνου προκαλεί απανωτές αντιδράσεις από τοπικά και περιφερειακά σωματεία οργανωμένων.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινούν τα έργα για το δρόμο που ενώνει την παραλιακή Κυνουρία με την παραλιακή Λακωνία!

«Το 2014 ξεκινά με την υλοποίηση ενός σπουδαίου έργου, το οποίο ήταν όνειρο 20ετίας και πλέον» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, κατά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του οδικού άξονα Φωκιανός – Κυπαρίσσι, με την ανάδοχο εταιρεία, την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...