Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Οι καρέκλες που τρίζουν, ο συνωστισμός υποψηφίων και η … ηρωική έξοδος!

-  Καλημέρα παιδιά! Γέμισε η Αρκαδία υποψηφίους Δημάρχους. Μέχρι το Μάιο οι υποψήφιοι θα είναι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους! Να μου το θυμηθείτε...

-  Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας μαθαίνω ότι προσανατολίζεται να δώσει το χρίσμα του υποψήφιου Δήμαρχου Τρίπολης σε πασοκογενές στέλεχος. Λέτε να είναι και ...ιστορικό;

Διαβάστε περισσότερα...

85 χρόνια ζωής για τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Τρίπολης (vd)

Ένα αφιέρωμα στη Βιβλιοθήκη της Τρίπολης που συμπληρώνει 85 χρόνια ζωής έγινε τη Δευτέρα το βράδυ.

Το καλωσόρισμα έγινε από τη φιλόλογο Γεωργία Χόντου, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση της πορείας της Βιβλιοθήκης στο Μαντζούνειο (1929-2009) από την πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Θεοδώρα Κτενά που είπε ότι «η βιβλιοθήκη είναι συνδεδεμένη με το Μαντζούνειο που της πρόσφερε φιλόξενη στέγη για 80 χρόνια».

Διαβάστε περισσότερα...

Τιμήθηκε η μνήμη του Αγωνιστή της Αριστεράς Οδυσσέα Γιαννόπουλο που έφυγε από τη ζωή … (vd)

Τη μνήμη του Οδυσσέα Γιαννόπουλου (που έφυγε από τη ζωή, τον περασμένο Νοέμβριο) τίμησαν η οικογένεια του, μαζί με συναγωνιστές και συντρόφους του από την αριστερά, το βράδυ της Δευτέρας στην Τρίπολη, στην αίθουσα του ΣΑΟΟ.

Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καλημέρα Αρκαδία» στο υπό ανακαίνιση σαλέ του Χιονοδρομικού – Έτοιμο σε περίπου 10 μέρες (vd)!

Αυτοψία στις εργασίες που εξελίσσονται στο σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου της Οστρακίνας έκανε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κοσκινάς. Εκεί ήταν η κάμερα του kalimera-arkadia.gr που κατέγραψε εικόνες από το εσωτερικό του σαλέ το οποίο αλλά θεαματικά προς το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο «άσσος στο μανίκι» του Σαμαρά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου λέγεται Χρίστος Δήμας;

Ο καιρός για τις περιφερειακές εκλογές πλησιάζει και η ΝΔ καλείται να πάρει αποφάσεις. Άλλος καιρός για .. χάσιμο, δεν υπάρχει. Πλέον, όλα είναι στο χέρι του Σαμαρά, εκείνος θα πάρει την οριστική απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκοψαν την πίτα τους οι Αρκάδες του Νέου Ηρακλείου Αττικής (εικόνες)

 

Το πρωί της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αρκάδων Νέου Ηρακλείου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος Κ. Παρασκευόπουλος , παρουσιάστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο με την πρόεδρο Φωτείνη Δαλιάνη έγινε ο αγιασμός και η κοπή της πίτας, ακούστηκαν κάλαντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο από τη χορωδία ενηλίκων του Αρκαδικού Ωδείου Άστρους υπό τη διεύθυνση του κ. Σταύρου Κουτίβα, έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου και παρατέθηκε πλούσιος μπουφές. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά η υλοποίηση της «δωρεάς Γκουντάνη» - Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για τους ελέγχους στο Νοσοκομείο (vd)

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε στο Δημαρχείο της Τρίπολης, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Νικόλαος Χρόνης είπε για τη «δωρεά Γκουντάνη» ότι η εταιρεία που έχει αναλάβει την εκτέλεσης εργασιών για να εγκατασταθεί ο ψηφιακός στεφανιογράφος, θα εγκατασταθούν ενδεχομένως της Τρίπολη, έτσι ώστε να είναι έτοιμος σε 90 ημέρες ο χώρος.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Παρασκευή η συζήτηση της ΜΠΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 θα γνωμοδοτήσει σε ειδική συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με

Διαβάστε περισσότερα...

Ο πνεύμονας πρασίνου γύρω από το Νοσοκομείο θα γίνει ένας νέος χώρος αναψυχής στην Τρίπολη (vd)

Οι τρόποι ανάδειξης του άλσους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης αποτέλεσε το θέμα συνάντησης που έγινε τη Δευτέρα στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής Γιώργος Ρεβελιώτης, ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Υγείας και περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Βαλασόπουλος και ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Νικόλαος Χρόνης και ο Δαάσρχης Τρίπολης Αθανάσιος Αργειτάκης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...