Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Οι “ράδιο αρβύλα” συμφωνίες, οι επικείμενες … παραιτήσεις και ο χαμός της Παρασκευής!

-Γεια χαρά σε όλους τους “καληνυχτάκηδες” που δεν μπορούν να ζήσουν ούτε μία μέρα χωρίς προεκλογικό παρασκήνιο, σενάρια, φήμες και μπόλικα παραπολιτικά σχόλια!

Διαβάστε περισσότερα...

Έχασε πάλι από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε ο Αστέρας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν μαστογραφίες στα Λαγκάδια Γορτυνίας

Ο Σύλλογος των εν Αττική Λαγκαδινών και ο Πρόεδρος του Άκης Φιλόπουλος έκαναν γνωστό (μέσα από το γκρουπ «Λαγκαδιανά Νέα του Κανέλλου Γιαννικόπουλου) ότι θα βρίσκεται στα Λαγκάδια στις

Διαβάστε περισσότερα...

«Ευχαριστώ» από τους πολύτεκνους στη ΔΑΠ για την παράδοση τροφίμων

 

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας με επιστολή του προς    τον  Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ   Τριπόλεως Αλέξανδρον Μανδρίνο, αναφέρει: «Σας εκφράζουμε  την ικανοποίηση των πολυτέκνων οικογενειών - μελών μας, οι οποίες, έχοντας αποκλεισθεί (εξ αιτίας των επιβληθέντων ιδιαιτέρως χαμηλών οικονομικών κριτηρίων) από το πρόγραμμα διανομής τροφίμων έτους 2013,  έγιναν αποδέκτες των ειδών διατροφής και ενδύσεως, αλλά και παιδικών παιγνιδίων, τα οποία προσφέρατε, ως φοιτητική παράταξη, προς τον Σύλλογό μας, επί τη ευκαιρία των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, που, προσφάτως, βιώσαμε και εορτάσαμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Εικόνες και βίντεο από το γήπεδο του Αστέρα πριν τη σέντρα με τον Ολυμπιακό!

Δείτε εικόνες και βίντεο από το γήπεδο του Αστέρα όπου διεξάγεται ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα της Τρίπολης και τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το πρώτο ματς είχε έρθει 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε περισσότερα...

Οικονομική συνδρομή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας από τους Ροταριανούς

Ο Ροταριανός Όμιλος Τρίπολης 13439 κατά την συνεστίαση του την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 21:30 στο Ξενοδοχείο Μαίναλο Resort (πλατεία Άρεως), αποφάσισε ομοφώνως όπως, ο όμιλος απόρων ψυχοπαθών που έχει ιδρυθεί και τελεί υπό την αιγίδα του, να συνδράμει οικονομικά την αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας.  Ο σκοπός της χρηματικής βοήθειας των

Διαβάστε περισσότερα...

Παρουσιάστηκε το βιβλίο για τη Ρωμαϊκή και Βυζαντινή Πελοπόννησο στη Μεγαλόπολη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 19:30, στη Μεγαλόπολη, η παρουσίαση του βιβλίου "Ο Π.ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ, Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ", που εξελίχθηκε σε εκδήλωση μνήμης για τον εκλιπόντα Αρχαιολόγο.

Διαβάστε περισσότερα...

Το ξέσπασμα του Ηλία Μπασακιώτη για τους «μπούφους» και τους «άσχετους» του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης (vd)

«Μπούφους», «άσχετους» και «αγράμματους» χαρακτήρισε εκνευρισμένος ο Ηλίας Μπασακιώτης (σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης) όσους ψηφίζουν και εισηγούνται θέματα τα οποία δεν γνωρίζουν, με αφορμή την απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης στις 27 Δεκεμβρίου 2013 και αφορούσε τον αποχαρακτηρισμό τμήματος του κοιμητηρίου της Μεταμόρφωσης, μετά από εισήγηση που έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σάββας Σαββάκης.

Ειδικότερα, ο Η. Μπασακιώτης υποστήριξε ότι άτομα τα οποία είναι "άσχετα", δηλαδή άτομα που δεν είναι τεχνικοί και δεν έχουν ούτε τις απαραίτητες γνώσεις για τέτοια ζητήματα, εισηγούνται σοβαρά θέματα για την πόλη μας και μάλιστα ψηφίζονται ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.

Ενίσχυσε την επιχειρηματολογία του προσθέτοντας ότι κάποια από αυτά τα άτομα έχουν πάρει το πτυχίο τους σε άλλες χώρες και άτομα που έχουν σπουδάσει σε Ελληνικές σχολές και έχουν περισσότερες γνώσεις και εμπειρία, αναφερόμενος στον ίδιο, παραγκωνίζονται και αναλώνονται συνεχώς με τα ίδια θέματα (π.χ. τραπεζοκαθίσματα).

Στους χαρακτηρισμούς αντέδρασε τόσο ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδημητρίου, όσο και ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τζανής, που ήταν παρόντες, αλλά ο Η. Μπασακιώτης εξήγησε ότι για τεχνικά ζητήματα δεν θα πρέπει να ασχολούνται όσοι δεν είναι μηχανικοί, όπως και για όλα τα θέματα κανένας αν δεν έχει τις ανάλογες γνώσεις.

Στο τέλος, ανακάλεσε λέγοντας ότι οι χαρακτηρισμοί ήταν λόγω της έντασης της στιγμής και ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν.

Β.Π.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυκλοφοριακή ρύθμιση στην «Κορίνθου – Πατρών»

Ολιγόωρη κυκλοφοριακή ρύθμιση θα ισχύσει στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών από τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης 23.01.2014 ως το αργότερο τις 02:30 το πρωί της Παρασκευής 24.01.2014, κατά τη διάρκεια της οποίας:

Διαβάστε περισσότερα...

Ακύρωση της απόφασης για τον αποχαρακτηρισμό του Κοιμητηρίου της Μεταμόρφωσης ζητά η Δημοτική κοινότητα! (vd)

Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης επειδή στις 27 Δεκεμβρίου 2013 ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης ο χαρακτηρισμός του κοιμητηρίου της Μεταμόρφωσης σε χώρο αναψυχής, εισήγηση που έφερε ο υπεύθυνος οικονομικών του δήμου Σάββας Σαββάκης. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...