Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Οι σκουπιδοδιαγραφές, το επικοινωνιακό λάθος και ο Δήμαρχος … «Allou Fan Park»!

-Στα πολύ … πάνω του είναι το «Καληνύχτα Αρκαδία» τελευταία γιατί έχουμε μπόλικο παρασκήνιο και δεν ξέρουμε τι να πρωτογράψουμε! Βέβαια, πολλά μας τα λέτε κι εσείς και σας ευχαριστούμε!

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζει να ψάχνει αρχηγό η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» στο Δήμο Τρίπολης – Αποφάσεις το Φεβρουάριο!

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου της Τρίπολης έγινε η γενική συνέλευση της δημοτικής παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» η οποία στις προηγούμενες εκλογές στηρίχτηκε –κατά κύριο λόγο- από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στην Τρίπολη

Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον επίσημο εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, Προστατών των Γραμμάτων και της Ελληνικής Παιδείας, την

Διαβάστε περισσότερα...

Κόβουν την πίτα τους οι τοπικοί σύλλογοι της Νεστάνης

Οι Τοπικοί Σύλλογοι της Νεστάνης σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την  Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 & ώρα 11:30 π.μ στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέοι από την Τρίπολη ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Γερμανία! (vd)

Γέμισε η αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην Τρίπολη, από νέους ανθρώπους έως 35 ετών από την Τρίπολη, που ενημερώθηκαν για τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στη Γερμανία σε ένα από τα 350 περίπου αναγνωρισμένα επαγγέλματα, με επιδότηση από το γερμανικό κράτος στο πλαίσιο του προγράμματος "Προώθηση της επαγγελματικής κινητικότητας των ενδιαφερόμενων για περαιτέρω εκπαίδευση νέων και άνεργου εξειδικευμένου προσωπικού νέων ηλικιών από την Ευρώπη (MobiPro-EU)".

Διαβάστε περισσότερα...

Όμορφα χαμόγελα αγάπης και αισιοδοξίας χάρισε η δωρεά της Π.Ο.Α στην Παιδιατρική κλινική (εικόνες)

 

Στις 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση ενός νέου ψυχαγωγικού χώρου στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι τέσσερις αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν τον Τατούλη για «απαράδεκτες μεθοδεύσεις»

Με κοινή επιστολή τους, προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Πουλοκέφαλο και προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, οι τέσσερις επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, αναφέρουν: «Κε Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα...

Επίθεση ΚΚΕ στη δημοτική αρχή Μεγαλόπολης ότι συναίνεσε στην παράδοση των σκουπιδιών στην ΤΕΡΝΑ!

Σύμφωνα με το τοπικό ΚΚΕ Αρκαδίας «είναι εγκληματικές οι ευθύνες της πλειοψηφίας του Δήμου Μεγαλόπολης που με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συναίνεσε στην ολοκλήρωση του εγκλήματος της παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην ΤΕΡΝΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ορκίστηκε ο νέος Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Διδασκάλου (εικόνες)

 

Ορκίστηκαν, σήμερα, στην Αθήνα, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου και ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Γενικοί Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Αττικής, Μανώλης Αγγελάκας και Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Γιώργος Διδασκάλου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...