Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Χωριό της ορεινής Αρκαδίας το «Κάτω Παρτάλι» που … έρχεται στο Mega! (vd)

 

Έρχεται στο Mega η νέα ξεκαρδιστική κωμωδία «Κάτω Παρτάλι». Το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μας χάρισε μοναδικές στιγμές με το «Είσαι το ταίρι μου». Πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου που επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά μετά από τις «7 Θανάσιμες Πεθερές».

Διαβάστε περισσότερα...

Με τρεις απουσίες ο Αστέρας απέναντι στον ΟΦΗ

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον ΟΦΗ (17.15).

Διαβάστε περισσότερα...

Σε έξαρση η εποχική γρίπη - Τι συστήνει το ΚΕΕΛΠΝΟ

Σε φάση αυξημένης δραστηριότητας, συνεχίζει να βρίσκεται η γρίπη στη χώρα μας και την 3η εβδομάδα του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα δεδομένα των συστημάτων επιτήρησης της εποχικής γρίπης, που υποστηρίζει το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Διαβάστε περισσότερα...

«Η Περιφερειακή Αρχή προτίμησε τον περιορισμένο διάλογο παρουσία των ΜΑΤ»

Ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Πατσαρίνος σε δήλωσή του για την απόχωρηση από τη συνεδρίαση του συμβουλίου είπε: «Στην έκτακτη συνεδρίαση της Παρασκευής 24-1-2014 αποχωρήσαμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο γιατί δεν δεχτήκαμε να συνεδριάσουμε με τα ΜΑΤ στις πόρτες και τον αποκλεισμό του κόσμου από την συζήτηση που αφορούσε Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου διαχείρισης των απορριμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...