Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Δύο μήνες χωρίς γιατρό παραμένει το Ιατρείο στα Λαγκάδια Γορτυνίας…

Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας και προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας έστειλε ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίων αναφέροντας ότι στερούνται «επί 2 μηνών ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ στο Ιατρείο Λαγκαδίων, καθώς και μερικών άλλων ορεινών χωριών της Γορτυνίας, όπως Βυτίνας, Βαλτεσινίκου, Μαγουλιάνων.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΗΜΑΡ, 58, κεντροαριστερά

Αποφεύγω, κατά το δυνατόν,  να μιλάω για «εσωτερικά» ζητήματα, κομμάτων, παρατάξεων κλπ. Θεωρώ ότι κι αυτά λύνονται εν τοις πράγμασι, στο βαθμό που οι επιμέρους παρατάξεις και τα άτομα που τις απαρτίζουν ασχολούνται με τα ζητήματα τής κοινωνίας κι εκεί και μόνο  τούτες ή οι άλλες λύσεις και απόψεις, κρίνονται. Και είτε συνενώνουν είτε και απομακρύνουν εσωκομματικές  πλειοψηφίες και μειοψηφίες ή ακόμα διαφορετικά κόμματα και παρατάξεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Νίκου Δελφάκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι καρναβαλικές εκπλήξεις, η … σπασμένη σιωπή του «Γιάννου» και το ανακάτεμα με τα πίτουρα!

 

- Όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και ...σκατά πατεί, λέει μια λαϊκή παροιμία αλλά στην Τρίπολη δεν φαίνεται ότι ισχύει. Εμείς που περπατάμε συχνά τις νύχτες βγάζουμε ...λαβράκια! Καλημέρα καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Αντιδράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα 17.000 € που ζητά ο ΕΟΣ από το Δήμο! (vd)

Τα όσα ακούστηκαν στη γενική συνέλευση του ΕΟΣ Τρίπολης για χρήματα που χρωστά ο δήμος στο σύλλογο, έφτασαν στο δημοτικό συμβούλιο, μετά από σχετική ερώτηση που έκανε ο Κώστας Τζιούμης προς τον Δημήτρη Κοσκινά (Αντιδήμαρχος και μέλος της προηγούμενης διοίκησης του ΕΟΣ).

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκλειστικό - Έπεσε μάντρα στην οδό Ακαδημίας (εικόνες)

Η έντονη κακοκαιρία και οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν την κατάρρευση μάντρας (εγκαταλελειμμένου κτίσματος) επί της οδού Ακαδημίας, στην Τρίπολη, το βράδυ της Τρίτης (28.1.2014).

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοί εκλέχτηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Τρίπολης!

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του ΕΟΣ Τρίπολης, το βράδυ της Δευτέρας, έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Συνολικά, ψήφισαν 52 μέλη του Συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα...

Τη Δευτέρα η Ολομέλεια της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως της Χρυσής Αυγής, θα πραγματοποιηθεί η ολομέλεια του μήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα γίνει και ομιλία με θέμα:

Διαβάστε περισσότερα...

Κρούσμα φυματίωσης σε σχολείο της Σπάρτης!

Καθησυχαστικοί είναι οι αρμόδιοι φορείς, για κρούσμα φυματίωσης, που εκδηλώθηκε σε μαθητή Λυκείου της Σπάρτης, την περασμένη εβδομάδα. Ο μαθητής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...