Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Τρίπολη (vd)

Εκδήλωση για την εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Τρίπολη Με αφορμή την Εορτή των Τριών Ιεραρχών, Επιφανών Αγίων και Θεολόγων της Χριστιανικής Θρησκείας, προστατών των Γραμμάτων και των Μαθητών, την Τετάρτη απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, έγινε εκδήλωση προς τιμήν των Άγιων Πατέρων της Εκκλησίας από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο «μπαμ», οι αποστάσεις ασφαλείας και τα ... λεφτά που ακόμα περιμένουμε!

- Kαληνυχτάκηδες καλημέρα! Όσο πλησιάζουν οι εκλογές του Μαίου τόσο και πιο πολλοί άνθρωποι θα σας χαιρετάνε στο δρόμο. Όχι δεν θα είναι επειδή  αποκτήσατε απότομα τόσους πολλούς φίλους, απλά οι παντός τύπου και καιρού υποψήφιοι θα έχουνε βγει στο δρόμο για σταυρούς. Προσοχή σε όλους αυτούς μη δίνετε ποτέ το χέρι διότι μετά την χειραψία μπορεί να σας λείπει  κανένα δάκτυλο! Το νου σας...

Διαβάστε περισσότερα...

Σταματούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν απόψε τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΔΕΗ, ύστερα από την ψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ (vd)

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στον χώρο της Κεντρικής Διημέρευσης του Κέντρου, στις 5:30 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε αγιασμός και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, παρουσία των ασθενών, των συγγενών και των εργαζόμενων του Κέντρου. Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα...

Μονάδα για δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες έρχεται στην Τρίπολη!

Από τον Απρίλιο του 2010 η κινητή μονάδα μαστογράφου της Avon, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ξεκίνησε το πολύτιμο ταξίδι ζωής στη χώρα μας. Μέσα από αυτό το ταξίδι, η Avon Ελλάδας αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι η Εταιρία που νοιάζεται και φροντίζει τις γυναίκες, κάνοντας πραγματικότητα ένα όραμά της, βαθιά ανθρώπινο και αληθινά ουσιαστικό. Η μονάδα επισκέπτεται πολλές περιοχές της Ελλάδας και προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες στις γυναίκες, μαζί με την πρόληψη και την ενημέρωση που τόσο έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα...

440.000 θέσεις εργασίας θα «ανοίξουν» μέσα στην επόμενη 2ετία!

Τους τρεις πυλώνες της πολιτικής της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ανεργίας, πυλώνες που θα αφορούν 440.000 άτομα, παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε σύσκεψη στην οποία προήδρευσε στο υπουργείο Εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Στις αρχές Φεβρουαρίου η τέταρτη δόση του επιδόματος θέρμανσης

Το 55% του ποσού που έχει προϋπολογιστεί για το επίδομα θέρμανσης έχει ήδη καταβληθεί στους δικαιούχους και το υπουργείο Οικονομικών προετοιμάζει τις επόμενες ημέρες και την τέταρτη καταβολή του επιδόματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγαλώνει το σχολικό έτος – Ποιες αργίες θα καταργηθούν!

Επιμήκυνση του σχολικού έτους με βάση διεθνή πρότυπα μελετά το υπουργείο Παιδείας, μέσω της κατάργησης αργιών, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Διαβάστε περισσότερα...

Αυστηρότερη φρούρηση στο δικαστήριο της Τρίπολης ζητούν οι δικηγόροι μετά τη βόμβα στην Κόρινθο (vd)

Από τα καθήκοντα του απείχαν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου οι δικηγόροι της Τρίπολης, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...