Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Κόβει την πίτα του ο Πολιτιστικός σύλλογος Κερασίτσας

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κερασίτσας σας καλεί το Σάββατο 11/1/2014   και ώρα 7 μ.μ , στην αίθουσα του συλλόγου στο πρώην δημοτικό σχολείο Κερασίτσας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδρομή προσκόπων από Λυκόβρυση και Χαλάνδρι στη Βλαχέρνα!

Με αρχηγούς τον Πάρι Χρονόπουλο και την Ευθυμία Καλογεράκη, η 1η ομάδα Ναυτοπροσκόπων Λυκόβρυσης και η 3η ομάδα Προσκόπων Χαλανδρίου επέλεξαν την Βλαχέρνα Αρκαδίας για την τριήμερη εκδρομή τους (3-5 Ιανουαρίου). Είκοσι πρόσκοποι ηλικίας 11-14 ετών, κατέλυσαν στο Δημοτικό Σχολείο, όπου θα περάσουν τρεις μέρες στο χωριό και στις γύρο περιοχές, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, για να γνωρίσουν τη φύση, τα έθιμα και τις ομορφιές του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή είναι η Οργανωτική Επιτροπή για την υποψηφιότητα της Τρίπολης να γίνει Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021!

Με απόφαση που υπόγραψε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης συγκροτήθηκε Οργανωτική Επιτροπή προκειμένου να υποβληθεί υποψηφιότητα στον θεσμό της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το έτος 2021.

Συγκεκριμένα, ορίστηκαν οι παρακάτω υπάλληλοι του Δήμου ως μέλη της επιτροπής:

Διαβάστε περισσότερα...

Το Σάββατο η κηδεία του Δημήτρη...

Το Σάββατο (4/1/13) θα γίνει η κηδεία του άτυχου νέου, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό που οδηγούσε όταν ξέφυγε από την πορεία του, στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Χρυσοβίτσι - Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Εορταστική εκδήλωση από το ΚΑΠΗ στην Τεγέα

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση στο παράστημα του ΚΑΠΗ (στην περιοχή της Τεγέας, στην Κερασίτσα) την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014,

Διαβάστε περισσότερα...

Με … κέρματα δουλεύουν τα πρακτορεία στην Τρίπολη - 40% πτώση στο τζίρο τους (vd)!

Δραματική πτώση σημειώνει ο τζίρος στα πρακτορεία της πόλης μας, πτώση που αγγίζει το 40%, σύμφωνα με τον πρόεδρο πρακτόρων του νομού Αρκαδίας, Μπεντεβή Χρήστο.

 "Καμία σχέση με τις καλές εποχές που ξέραμε" λέει χαρακτηριστικά και δηλώνει ότι ο κόσμος κοιτάει πως θα πληρώσει τις υποχρεώσεις του και όχι να παίξει.

Διαβάστε περισσότερα...

Χειμερινοί κολυμβητές έκοψαν πίτα στο βυθό της Καραθώνας (εικόνες)

Χειμερινοί Κολυμβητές της παραλίας Καραθώνας  στο Ναύπλιο  και αυτοδύτες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα μέσα στο βυθό της παραλίας, Ναύπλιο Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Δικάζεται ο Γόντικας του ΚΚΕ – Κινητοποίηση θα γίνει έξω από το Δικαστήριο της Τρίπολης (vd)

Η Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη όπως υποστηρίζουν δίωξη σε βάρος του στελέχους του ΚΚΕ Νίκο Γόντικα. Η δίωξη αυτή είναι αποτέλεσμα της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε ο Στέφανος Μάνος και αφορούσε την συνδικαλιστική δράση στελεχών του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποια επαγγέλματα δεν υποχρεούνται στην τήρηση φορολογικής ταμειακής μηχανής

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών στην οποία προσδιορίζονται τα επαγγέλματα που δεν είναι υπόχρεοι στην τήρηση φορολογικής ταμειακής μηχανής από 1.1.2014.

Τα επαγγέλματα αυτά είναι τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...