Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Από ρεκόρ σε ρεκόρ οι παίχτες του Αρκαδικού στις βολές!

Στο τελευταίο παιχνίδι του 2013 και στον αγώνα με την Καβάλα στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, ο Θεοδόσης Γκόβας του Αρκαδικού είχε απόλυτη ευστοχία από την γραμμή των ελευθέρων βολών με 10/10 κάνοντας φετινό ρεκόρ στην Α2 κατηγορία.

Το ρεκόρ του όμως δεν κράτησε πολύ, αφού είκοσι ημέρες αργότερα ο Σέρβος συμπαίκτης του Μάρκο Πόπαντιτς στο πρώτο παιχνίδι του 2014 εναντίον της Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Κοντόπευκου είχε απόλυτη ευστοχία με 12/12 βολές, παίρνοντας το ρεκόρ του συμπαίκτη του για φέτος!

Διαβάστε περισσότερα...

Με το διπλό γυρίζει από το Κοντόπευκο ο Αρκαδικός!

«Με το δεξί» μπήκε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2014 ο Αρκαδικός, που κέρδισε απόψε στο Κοντόπευκο την Αγία Παρασκευή με 85-74 και πανηγύρισε την πέμπτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς ειδοποίηση οι κατασχέσεις καταθέσεων για χρέη

Αιφνιδιαστικά και χωρίς ειδοποίηση, το υπουργείο Οικονομικών θα κατάσχει τραπεζικούς λογαριασμούς ή οφειλές εις χείρας τρίτων για χρέη προς το Δημόσιο, ενώ σε περίπτωση κατάσχεσης ακινήτου θα υπάρχει ειδοποίηση ότι εάν δεν ρυθμιστεί η οφειλή θα εφαρμοστούν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, εντός 30 ημερών.

Διαβάστε περισσότερα...

«Αφιερώνουμε τη νίκη σε ένα παιδί που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή. Καλό ταξίδι, Δημητράκη» (vd)

Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν ο Αστέρας Τρίπολης από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρωί της Τετάρτης η συγκέντρωση συμπαράστασης στον Γόντικα

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο ανακοίνωσε ότι θα γίνει συγκέντρωση αλληλεγγύης στη δίκη του Νίκου Γόντικα την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014, στο δικαστήριο της Τρίπολης, στις

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΚΕ για Σκαντζό: «Προτείνουμε στον κ. Δήμαρχο να αναλάβει «Βασιλικός ή Στρατιωτικός Επίτροπος»

Η κομματική Οργάνωση Βόρειας Κυνουρίας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «την ώρα που όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της Αρκαδίας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, δεκάδες εργατικά σωματεία καταδικάζουν τη δίωξη του σ. Νίκου Γόντικα στελέχους του ΚΚΕ, ο δήμαρχος κ. Σκαντζός προκλητικά δηλώνει ότι «δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα».

Διαβάστε περισσότερα...

25 Ιανουαρίου η μεγάλη βραδιά των Αρκάδων της Κορίνθου!

 Στα πλαίσια των φιλικών συναντήσεων  των δύο Αρκαδικών Συλλόγων  του νομού «Ένωση Αρκάδων το Μαίναλο -   Θεόδωρος  Κολοκοτρώνης» πραγματοποιήθηκε άλλη μία συνάντηση στα γραφεία  της  Ένωσης ,με την παρουσία μελών και των δύο Δ.Σ..
Διαβάστε περισσότερα...

Ποδαρικό στο 2014 με εύκολη νίκη στα Γιάννινα για τον Αστέρα! (vd)

(ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ) Ανετη ήταν η επικράτηση του Αστέρα επί του ΠΑΣ με 2-0 μέσα στα Ιωάννινα, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπαράλες (14΄) και Καράσκο (39'). Πλέον, ο Αστέρας βρίσκεται ένα πόντο πίσω από την 4η θέση και περιμένει το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκληματική ομάδα βούλγαρων που διέπραττε κλοπές εξάρθρωσε η Αστυνομία στην Αρκαδία! (εικόνες)

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές σε οικίες, καταστήματα και αποθήκες, ενώ εξιχνιάστηκαν είκοσι μία (21) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) απόπειρα, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, αλλά και στις Καρυές Λακωνίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...