Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ρουμελιώτης: «Να τηρούμε τους νόμους του κυνηγιού και να φοράμε πορτοκαλί γιλέκο» (vd)

Για το θάνατο ενός κυνηγού στη Δημητσάνα από παθολογικά αίτια αλλά και για τα τελευταία κρούσματα κυνηγετικών ατυχημάτων μίλησε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης. Τόνισε ότι πρέπει να τηρούνται οι νόμοι του κυνηγιού και επανέλαβε ότι όλοι πρέπει να φορούν πορτοκαλί γιλέκο. 

Διαβάστε περισσότερα...

Γενική συνέλευση την Κυριακή για τη «Συμπολιτεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας»

 

Ο Πρόεδρος της «Συμπολιτείας» και Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης καλεί στη Γενική Συνέλευσή, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.30΄ - αίθουσα λαϊκής βιβλιοθήκης Λεωνιδίου (Δημαρχείο), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Μικτές Ομάδες της Αρκαδίας παίζουν μπάλα…

 Η Ε.Π.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ και ο ενοριακός προπονητής της Λαλουδάκης Δημήτριος καλεί τούς παρακάτω ποδοσφαιριστές για τα παιγνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες τής Αργολίδας[γήπεδο Παναρίτιου] την Τετάρτη 8/1/2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Μητροπολίτης Ιερεμίας για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ελεεινός και τρισάθλιος. Να τον αφορίσουν»! (vd)

 

Άστραψε και βρόντηξε εναντίον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, μετά το τέλος της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων στο φράγμα του Λάδωνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη παίζει με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο ο Αστέρας!

Συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα και κάτω από βροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Ισοπαλία για τους νέους του Αστέρα

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με όμορφο θέαμα και τέσσερα γκολ οι ομάδες νέων του Αστέρα και του ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα.

Διαβάστε περισσότερα...

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας και Θεματικών Ομάδων Εργασίας στην παράταξη «Κυνουρίας Γη»

Στις 5 Ιανουαρίου 2014 συνήλθε η  Προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία της Αυτόνομης Δημοτικής Παρέμβασης Πολιτών Βόρειας Κυνουρίας «Κυνουρίας Γη» και αφού συνεδρίασε προχώρησε στις εξής αποφάσεις:

Ορίστηκαν Υπεύθυνοι Επικοινωνίας και Θεματικών Ομάδων Εργασίας :

Διαβάστε περισσότερα...

Τροχαίο ατύχημα πριν τη Βυτίνα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι των Θεοφανείων, περίπου στις 2.00, πριν τη Βυτίνα. Αυτοκίνητο Suzuki εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να προσκρούσει αριστερά στις μπάρες.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...