Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Μετά το χαμό ... «τέλος» το 25ευρω για νοσηλεία σε νοσοκομεία!

​ Με εγκύκλιο που εξέδωσε απόψε ο υπουργός Υγείας Άδ. Γεωργιάδης καταργούνται 3 εγκύκλιοι που προέβλεπαν την είσπραξη των 25 ευρώ, από τους ασθενείς για την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» επέστρεψε από τις διακοπές … πιο αποκαλυπτικό από ποτέ!

-Ξέρουμε ότι σας λείψαμε όλο αυτό το διάστημα. Αλλά, δεν θα έπρεπε κι εμείς να ξεκουραστούμε λίγο; Πήρα βαθιές ανάσες και σήμερα γυρίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Πάμε για φουλ παρασκήνιο! Μπήκαμε σε χρονιά εκλογών…

Διαβάστε περισσότερα...

Εννιά ποδοσφαιριστές του Αστέρα στη μικτή παίδων

Ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Αρκαδίας Δημήτρης Λαλουδάκης καλεί τούς παρακάτω ποδοσφαιριστές του Αστέρα για το παιχνίδι της μικτής ομάδας παίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Αργολίδας αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Παναρίτιου και οι εννέα ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Αστέρα είναι οι παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...

Γενική συνέλευση καθηγητών για την αξιολόγηση στην Τρίπολη

Οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ ανακοίνωσαν ότι την Τρίτη 14 Γενάρη στις 5μ.μ. στο 4ο Ε.Λ. Τρίπολης θα γίνει γενική συνέλευση για την αξιολόγηση. Και προσθέτουν: «Σύμφωνα  με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας της 10/12/2013 “Εφαρμογή του θεσμού της Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μονάδας κατά το σχολικό έτος 2013-2014-Διαδικασίες”,προχωράει η εφαρμογή της Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου (ΑΕΕ) με τη μορφή της Αυτοαξιολόγησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Προπώληση εισιτήριων για τις παραστάσεις της Βαγενά στο Μαλλιαροπούλειο

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο η Άννα Βαγενά θα παίξει το έργο του Ρομάν Γκαρί Η ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ σε δύο παραστάσεις, στις 6.00 το απόγευμα και στις 9.00 το βράδυ.

Εισιτήρια θα προπωλούνται από την Τετάρτη στο χώρο του Θεάτρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η αποστολή του Αστέρα για το ματς κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό!

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου στο Στάδιο Καραισκάκη με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν τα βλέπει κανείς αυτά; Ο Δήμος Γορτυνίας ανακοίνωσε προσλήψεις με την προθεσμία για αιτήσεις να έχει λήξει!

Με την ανεργία να έχει «χτυπήσει» κόκκινο, ορισμένα πράγματα, δεν μπορούν να περάσουν ασχολίαστα. Ο Δήμος Γορτυνίας ανακοίνωσε τη πρόσληψη 6 ατόμων, αναρτώντας τη σχετική προκήρυξη στη «Διαύγεια», στις 3 Ιανουαρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς θα διαχειριστούν οι τράπεζες τα "κόκκινα" επιχειρηματικά δάνεια

Δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και μεγάλες ιστορικές επιχειρήσεις θα αλλάξουν χέρια τους επόμενους μήνες στο πλαίσιο των προγραμμάτων διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων από τις τράπεζες.

Διαβάστε περισσότερα...

«Χαράτσι» το 25ευρω στα νοσοκομεία λέει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας (vd)

"Χαράτσι" χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης την καταβολή των 25 ευρώ από κάθε ασθενή που θα νοσηλεύεται στα δημόσια νοσοκομεία και εμφανώς εκνευρισμένος αποκάλεσε τους έλληνες πολιτικούς υπαλλήλους της Τρόικα με πρωθυπουργό τον Ραϊχενμπάχ!

Διαβάστε περισσότερα...

«Παρών» στις δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας δηλώνουν Καρβελάς και Κούλης! (vd)

 Ακόμα δύο πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας είναι ο πολιτευτής της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης Παναγιώτης Καρβελάς και ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων και Πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Στάθης Κούλης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...