Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

«Τεσσάρα» από Ολυμπιακό και τέλος το Κύπελλο για τον Αστέρα…

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ.Καραϊσκάκης» και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ντομίνγκες (πεν. 17΄), Κάμπελ (35΄), Μπόνγκ (56΄), Ολαϊτάν (60΄). Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα ο Αστέρας λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Μπαράλες στο 44΄. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 22/1 στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιθοβουνίων

Το Δ.Σ. του Αγροτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Λιθοβουνίων καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 07:30 μ.μ. στο κατάστημα του συλλόγου.

Θα πραγματοποιηθεί:

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβλήθηκε για τις 9 Απρίλη η δίκη του Ν. Γόντικα

Για τις 9 Απρίλη αναβλήθηκε η δίκη του Νίκου Γόντικα,στελέχους του ΠΑΜΕ, μετά από μήνυση που κατέθεσε το πολιτικό κόμμα ΔΡΑΣΗ. Νωρίτερα, η Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕπραγματοποίησε συγκέντρωση στα Δικαστήρια της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Το come back της Βίκυς Σταυροπούλου στην Tv με σίριαλ που διαδραματίζεται σε χωριό της ορεινής Αρκαδίας!

Η Βίκυ Σταυροπούλου κάνει το come back της μετά τις «7 Θανάσιμες Πεθερές» με την ξεκαρδιστική κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου, Κάτω Παρτάλι. Κι όλα αυτά στο… Mega.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Κοντοβαζαίνης!

Στα … «Χίλια Αστέρα» θα γίνει φέτος ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Κοντοβαζαίνης. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 στις 12.30 το μεσημέρι, στο κέντρο «Χίλια Αστέρια», στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς θα καταλάβετε ότι το κινητό σας παρακολουθείται

Οι ειδικοί στην ασφάλεια των επικοινωνιών λένε πώς αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν παρακολουθούνται αυτά που λέτε ή γράφετε στο κινητό σας δεν έχετε παρά να το κλείσετε...

Διαβάστε μερικά απλά βήματα για να αποφύγετε την παρακολούθηση όπως δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Τα νέα».

Διαβάστε περισσότερα...

«Όνειρο μου είναι να γίνει ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη» (vd)

Στην Τρίπολη ήρθε ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Σπάρτης Γεώργιος Τσακρακλίδης ο οποίος μιλώντας στο Kalimera-arkadia.gr ζήτησε από τους φιλόζωους της Αρκαδίας να συμβάλλουν για να δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο φιλοζωικό σωματείο και στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Απόγνωση στην Τρίπολη για τα οικονομικά: «Ήμασταν νοικοκυραίοι και καταντήσαμε διακονιάρηδες» (vd)

 

Γκάλοπ στην Τρίπολη για την απόφαση να αποσυρθεί το 25ευρω για νοσηλεία στα νοσοκομεία αλλά και για το 1 ευρώ που πρέπει να πληρώνουν ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι για κάθε συνταγή φαρμάκων έκανε το Kalimera-arkadia.gr.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...