Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο σύζυγος της 40χρονης στην Τατιάνα: ««Καλύτερα να τον είχα καθαρίσει, παρά που σκότωσε τη γυναίκα μου»

Ο σύζυγος της 40χρονης στην Τατιάνα: ««Καλύτερα να τον είχα καθαρίσει, παρά που σκότωσε τη γυναίκα μου»
Σε σοβαρές αποκαλύψεις προχώρησε ο άνδρας της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο χωριό Βασκίνα, κοντά στο Λεωνίδιο. Ο κ. Δημήτρης ήταν καλεσμένος και μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή της «Μία», στο Star Channel.

Αφού περιέγραψε όλο το χρονικό που έψαξε τη γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί και δεν απαντούσε στο κινητό της, είπε «λιποθύμησα όταν την αντίκρισα αιμόφυρτη. Ήρθε η αστυνομία αλλά ήτα ήδη αργά, η γυναίκα ήταν νεκρή».

Επίσης, ανέφερε ότι είναι ενοχλημένος από δημοσιεύματα που άφησαν να εννοηθεί ότι η γυναίκα του είχε σχέση με τον 67χρονο (που επίσης βρέθηκε νεκρός), λέγοντας ότι «η γυναίκα μου ήταν σοβαρή. Αυτός είχε τρελαθεί, ήταν παράφορα ερωτευμένος μαζί της».

Μία εξαιρετικά σοβαρή αναφορά που έκανε ο κ. Δημήτρης είπε ότι είχαν γίνει καταγγελίες σε αστυνομία και εισαγγελία για τον 67χρονο και προσέθεσε: «Αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν καλά. Η αστυνομία έχει ευθύνη γιατί δεν τον μάζεψε. Το έχω παράπονο αυτό.

Είχα πει στον εισαγγελέα ότι είχε παράνομο όπλο στο σπίτι του και δεν έκανε τίποτα η αστυνομία.»

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι βαλλιστική θα δείξει αν η σφαίρα στο στήθος της γυναίκας είναι από το όπλο που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό 67χρονο.

Επίσης, τονίστηκε ότι παλιότερα, είχε κλεφτεί η γυναίκα του με τον 67χρονο, αλλά υπογραμμίστηκε κατ’ επανάληψη ότι η γυναίκα πλέον το μόνο που ήθελε ήταν να μείνει στην οικογένειά της και για το λόγο αυτό αρνιόταν συστηματικά κάθε σχέση μαζί του.

Ο κ. Δημήτρης είπε σε άλλο σημείο: «Καλύτερα να τον είχα καθαρίσει, παρά που σκότωσε τη γυναίκα μου. Καλύτερα να ήμουν μέσα εγώ, παρά αυτή στο χώμα. Πήγε άδικα.»

Πλέον, έχει μείνει μόνος με 4 παιδιά που σπουδάζουν και μάλιστα το ένα παιδί έχει ειδικές ανάγκες.

Ο διοικητής του ΟΓΑ είπε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να δοθεί ένα επίδομα στον κ. Δημήτρη.

Όταν αναρτηθεί το βίντεο της εκπομπής, θα το «ανεβάσουμε» στο «Καλημέρα Αρκαδία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...