Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου!

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα γίνει το επόμενο Σάββατο 14 Σκόμβρου, στις 4.00 το απόγευμα στο Illinoisτων Ηνωμένων Πολιτειών.

Παιδιά 12 ετών και κάτω θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες και να διασκεδάσουν με παιχνίδια, ενώ θα γίνει μια επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, όπου θα λάβουν ένα ιδιαίτερο δώρο, καθώς και μια φωτογραφία με τον Άγιο!

«Φέτος, κατά την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, ελπίζουμε με τη βοήθειά σας, δωρεάς και υποστήριξη για να επιτευχθεί ο στόχος μας να συνεχίσουν τις προσπάθειές μας να ενισχύσουμε τις ζωές εκείνων που είναι λιγότερο τυχεροί» αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΑ και προσθέτει ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε τρεις οργανώσεις σε απελπιστική ανάγκη από βοήθεια: Ο Αγ. Ιάκωβος Retreat Center στο Kansasville, το "Philoxenia" Σπίτι της Κλινικής Μάγιο στο Ρότσεστερ της Μινεσότα και την Παιδιατρική Κλινική  του Παναρκαδικού Νοσοκομείο στην Τρίπολη.

ΚΑΛΑΝΤΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...