Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γ. Ρεβελιώτης: «Καλώ τους πολίτες να έρθουν τη Δευτέρα στο Συνέδριο και να εκφράσουν την άποψή τους για τη λειτουργία του Νοσοκομείου!»

Γ. Ρεβελιώτης: «Καλώ τους πολίτες να έρθουν τη Δευτέρα στο Συνέδριο και να εκφράσουν την άποψή τους για τη λειτουργία του Νοσοκομείου!»
O Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας της Αμερικής κ. Γιώργος Ρεβελιώτης ζητά από τους πολίτες να παρευρεθούν στο 8ο Παγκόσμιο Απόδημων Αρκάδων που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.


Σε επιστολή του συγκεκριμένα αναφέρει : «Καλώ όλους τους πολίτες της Αρκαδίας να παρευρεθούν, τη Δευτέρα 28 Ιουλίου, στις 4.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, για να μιλήσουν ανοιχτά για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης και να εκφράσουν ειλικρινά τις απόψεις τους, μέσα από τις δικές τους εμπειρίες. Για πρώτη και τελευταία ίσως φορά θα δοθεί ένα σημαντικό βήμα για να μιλήσουν οι πολίτες και να εκφράσουν μέσα από τις δικές τους εμπειρίες θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για όλους εσάς ως Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας της Αμερικής . Η γνώμη σας θα μετρήσει για εμάς που ως συνεχή στόχο έχουμε, την άριστη λειτουργία του, μιας και αυτό το Νοσοκομείο είναι έργο των προγόνων μας και θα θεωρήσω την παρουσία σας «ιδιαίτερα τιμητική», για τη μνήμη των προγόνων μας, που σκοπός τους ήταν με την ανέγερση αλλά και την παράδοση ολοκληρωμένου εξοπλισμού να λειτουργεί πάντα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών αλλά και των συνοδών τους.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Ρεβελιώτης
Πρόεδρος Π.Ο.Α.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...