Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Happy Birthday» από την Άννα Βίσση σε Αρκά oμογενή επιχειρηματία (εικόνες)!

«Happy Birthday» από την Άννα Βίσση σε Αρκά oμογενή επιχειρηματία (εικόνες)!
Μία ξεχωριστή έκπληξη επεφύλασσε το περασμένο Σάββατο, ο επιφανής ομογενής Αντρέας Ανδριανόπουλος, στους προσκεκλημένους του για τα 80α γενέθλιά του.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, σε μία αξέχαστη βραδιά, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Peninsula Ballroom, στην περιοχή Ντόκλαντς της Μελβούρνης και με παρουσιαστές τους γνωστούς τηλε-αστέρες Τζόρτζ Ντονίκιαν, Έλεν Κάπαλος και Κώστα Κίλια, ο «Αρκάς», όπως τον φωνάζουν, γιόρτασε την 80η επέτειο των γενεθλίων του μαζί με την οικογένειά του, τους περισσότερους από χίλιους εκλεκτούς καλεσμένους του και με γκέστ σταρ την Άννα Βίσση, που πρόσφερε κέφι μέχρι πρωΐας.









Ο Αντρέας Ανδριανόπουλος γεννήθηκε στο Πικέρνι Αρκαδίας, έφτασε στο λιμάνι της Μελβούρνης τον Σεπτέμβριο του1955, έχοντας μερικά κέρματα στην τσέπη του και κατάφερε με σκληρή δουλειά και την στήριξη της πολυαγαπημένης συζύγου του Σοφίας, να φτιάξει έναν κολοσσό στον τομέα των πετρελαιοειδών, να γίνει από τους μεγαλύτερους ευεργέτες της Αρκαδικής και της Ελληνικής Κοινότητας της Μελβούρνης, αλλά και γενικότερα της Αυστραλιανής κοινωνίας.

Ο κ. Ανδριανόπουλος είναι ένας επιχειρηματίας που τον χαρακτηρίζει το πάθος. Παρά, τα όποια προβλήματα υγείας παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια, αυτός παραμένει ενεργός και δυναμικός ακόμη και τώρα. Με βασικότερα χαρακτηριστικά την παρατηρητικότητα, την ταχύτητα αποφάσεων, την αλάνθαστη μνήμη και το χάρισμα της πειθούς, καταφέρνει επί δεκαετίες να επικρατεί σε κάθε διαπραγμάτευση, είτε με στελέχη τραπεζών, είτε με τους επικεφαλής εταιριών καυσίμων.

Η βραδιά είχε τα πάντα. Όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα ήταν εκεί. Είτε με την φυσική τους παρουσία, είτε μέσω βίντεο, όλοι του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά». Οι 4 γιοί του Γιώργος,Χρήστος, Νίκος και Δημήτρης, τα 12 εγγόνια του- που ευχήθηκε σύντομα να γίνουν 24 - συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι κοινοτικών οργανώσεων, όλοι είχαν ένα καλό λόγο και μια ευχή να του αφιερώσουν. Ακόμα και η μεγάλη του αγάπη, η γυναίκα του Σοφία, που «έφυγε» πριν από 8 χρόνια, ήταν «παρούσα» σε κάθε αναφορά, σε κάθε βίντεο, σε κάθε φωτογραφία. Και ο Αντρέας Ανδριανόπουλος συγκινημένος, χαιρετούσε και αγκάλιαζε τους φίλους του, ανταποδίδοντας τις εκδηλώσεις αγάπης και μοίραζε χαμόγελα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε από την Πρέσβειρα (σύζυγο του Πρέσβη) Εύα Δαφαράνου, η βιογραφία του Ανδρέα Ανδριανόπουλου με τίτλο “This is my Life”, που έγραψε ο Αναστάσιος Τάμης και χαρίστηκε σε όλους τους καλεσμένους, με προσωπική αφιέρωση του Αντρέα.





Όταν εμφανίστηκε η Άννα Βίσση, ο ενθουσιασμός των προσκεκλημένων απογειώθηκε. Αφού έκοψαν μαζί με τον κ. Ανδριανόπουλο την εντυπωσιακή τούρτα (σε σχήμα αντλίας πρατηρίου), ακολούθησε ένα ασταμάτητο γλέντι, με παλιές και νέες επιτυχίες της Άννας και χορό μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Φωτογραφίες: Κώστας Ντεβές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...