Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποιος υποψήφιος … μέχρι στιγμής έχει δώσει λύσεις για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο; Ποιος;

Ποιος υποψήφιος … μέχρι στιγμής έχει δώσει λύσεις για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο; Ποιος;
Ένταση, ερωτήματα και θυμό προκάλεσε ... ένα άρθρο με τίτλο «Τόνοι σκουπιδιών και νοσοκομειακών αποβλήτων» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στον Τέως Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδία Αμερικής Γιώργο Ρεβελιώτη , όπου την εξέφρασε μέσω της επίσης σελίδα τους στο FacebookPan-Arcadian Federationof America, γράφοντας:

«Ποιος υποψήφιος πολιτικόςθα έρθει στο βήμα να δώσει απαντήσεις;;... Ποιος πολιτικός μέχρι στιγμής έχει δώσει τη λύση;;»

Το σχόλιο του Τέως Πρόεδρου της Π.Ο.Α. ξεσήκωσε και ξύπνησε την οργή των ομογενών από την Αρκαδία γράφοντας και εκείνοι με τη σειρά τους την άποψή τους για την άσχημη κατάσταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, αλλά και για τις εκάστοτε κυβερνήσεις που διοικούν την Ελλάδα…


Το «Καλημέρα Αρκαδία», θέλοντας να σάς υπενθυμίσει τον αγώνα αυτών των ανθρώπων, που με κόπο καταβάλλουν για το κοινό καλό όλων μας, παρουσιάζει τις σημαντικές προσπάθειες των τελευταίων δύο χρόνων και σας δίνει την δυνατότητα να βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα… 

 

Πρόεδρος Π.Ο.Α.: «Ζητάμε τα αυτονόητα για το Νοσοκομείο. Μη μάς φέρνετε στα όρια απάθειας και αδιαφορίας γι’ αυτόν τον τόπο»! (vd)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...