Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απίστευτο: Δώρισε σχεδόν 1.000.000 € στο Νοσοκομείο και την άφησαν χωρίς βιβλιάριο υγείας! (vd)

Απίστευτο: Δώρισε σχεδόν 1.000.000 € στο Νοσοκομείο και την άφησαν χωρίς βιβλιάριο υγείας! (vd)
Φαντάζει απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα... Η κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, η οποία γύρισε από την μακρινή Αυστραλία, προχώρησε σε δωρεές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στη μνήμη του μακαρίτη συζύγου της.
Δωρεές μυθικές που ξεπερνούν συνολικά το 1.000.000 € και αποτελούν το λόγο, για να υπάρχει σήμερα ένα υπερσύγχρονο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Δημόσιο Νοσοκομείο της Τρίπολης.
Κι όμως ... Αυτή τη γυναίκα, το Ελληνικό Κράτος, την έχει αφήσει χωρίς βιβλιάριο υγείας, ανασφάλιστη! Μπορείτε να το διανοηθείτε;
Το αποκάλυψε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στο Πνευματικό Κέντρο, αφού είχε λάβει την εξουσιοδότηση από την ίδια την κυρία Γκουντάνη, για να το αναφέρει δημοσίως.
Λίγη ώρα, μετά, στο πλαίσιο της βράβευσής της, ο αναπληρωτής Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Βενετσάνος Πονηαράκος, ενώπιον του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, ανακοίνωσε ότι δίνεται εφ’ όρου ζωής υγειονομική περίθαλψη στην κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε τους υπευθύνους για την απόφαση αυτή.

2 σχόλια

  • katia
    katia Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 09:26 Σύνδεσμος σχολίου

    apo oti antilambanomai i kuria den itan katoikos elladas k den plirone asfalistikes eisfores ... opote einai apolutos logiko na min exei asfalisi ( fantazomai stin australia exei alla den gnorizo an k pos einai efikto na metaferthei auto to dikaioma stin ellada )

    Antilambanomai oti idia dorise ena terastio poso sto nosokomeio, k ortha to idio to nosokomeio tis parexei perithalpsi, den theoro omos oti opoiadipote dorea / idiotiki protoboulia tha eprepe na eksasfalizei dimosies paroxes ston opoiodipote

  • Ηλίας Ζαφειρόπουλος
    Ηλίας Ζαφειρόπουλος Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είνε τίποτα το καινούργιο για τούς απόδοιμους όπως πάντα και τώρα τους έβλεπαν σαν μία αγελάδα που ήθελαν να την αρμέγουν αλλά να μην την ταίζουν αλλά ως πότε όταν η παλιά γενιά φήγη θα φήγη και η αγελάδα ποτέ το Ελληνικό κράτος δεν έδειξε τον παραμικρό σεβασμό για τους απόδημους ενώ έφερναν τα δικάτους λευτά πάλη είχαν την ίδια μεταχήρηση όπως και οι μόνοιμη ασχέτως αν τα έδιναν όλα και δεν έπερναν ούτε μία απο το κράτος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...