Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καθηγητής από τις Κολλίνες βραβεύτηκε στον Λευκό Οίκο!

Καθηγητής από τις Κολλίνες βραβεύτηκε στον Λευκό Οίκο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Κωνσταντίνος Γ. Πινός, καταγωγή τού πατέρα του από τις Κολλίνες Αρκαδίας, προσκλήθηκε στο Λευκό Οίκο στις 3 Μαίου, με την ευκαιρία του εορτασμού του «Εθνικού Καθηγητή της Χρονιάς» {National Teacher of the Year}, δηλαδή του «Καλύτερου Καθηγητή τα Χρονιάς. Αποτελεί ύψιστη τιμή για έναν Καθηγητή!
Ο Κωνσταντίνος Πινός είναι Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιλλινόϊ, με μεταπτυχιακό (ΜΑ) στον ίδιο τομέα από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, μεταπτυχιακό (ΜΑ) στην εκπαίδευση (Education, Teaching and Learning) από το Πανεπιστήμιο DePaul, και Διδακτορικό στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Northwestern. Πέραν από τις παραπάνω εντυπωσιακές περγαμηνές, ο κ. Πινός υπήρξε Υπότροφος των Fulbright-Hayes, και είναι Πρόεδρος του Συμβουλίου του Ιλλινόι για την Ιστορία της Εκπαίδευσης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ιστορίας για την Εκπαίδευση. Είναι Καθηγητής και Συντονιστής των Κοινωνικών Επιστημών στο New Trier High School και Υπεύθυνος του Προγράμματος Ασκήσεων Προσομοίωσης του ΟΗΕ (UN Model) κ.ά.

Είναι όντως εντυπωσιακή και συγκινητική η ακαδημαϊκή ανέλιξη του κ. Κωνσταντίνου Γ.Πινού, και αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια στον ίδιο αλλά και τους εκλεκτούς γονείς του! Αλλά και στην αμερικανική ηγεσία που ξέρει ν’ αξιοποιεί τέτοιους χαρισματικούς νέους που δοξάζουν και την Ελλάδα!
Ευχόμαστε ολόκαρδα στον κ. Πινό να «κατακτήσει» και το Λευκό Οίκο!

Παρατηρητής

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...