Menu
RSS
Τετάρτη, 22/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γερμανίδα Υπουργός έρχεται την Τρίτη στην Τρίπολη!

Γερμανίδα Υπουργός έρχεται την Τρίτη στην Τρίπολη!

Επίσημη επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 η Υπουργός Ομοσπονδιακών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ΜΜΕ του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Dr. Angelica Schwall – Düren, καθώς και αντιπροσωπεία της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειάς της και διεθνών συνεργασιών, έχει αναπτύξει διμερείς σχέσεις με το Κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, το μεγαλύτερο πληθυσμιακά και δυναμικότερο οικονομικά ομόσπονδο κρατίδιο της Γερμανίας.

Μεταξύ των δράσεων της συνεργασίας αυτής αποτελεί η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση προϊόντων στην Anuga της Κολωνίας. Βασικοί τομείς της συνεργασίας αυτής θα είναι η προώθηση των αγροτικών προϊόντων, ο τουρισμός, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η επαγγελματική κατάρτιση, η προσέλκυση επενδύσεων και οι πολιτιστικές ανταλλαγές.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η Dr. Angelica Schwall – Düren και οι συνεργάτες της θα πραγματοποιήσουν επαφές με την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Πελοποννήσου (11:30, αίθουσα συνεδριάσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου), ενώ θα επισκεφθούν και τις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην έκθεση της Anuga. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...