Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για «περίεργα» έργα στην Περιφέρεια μιλά ο Πετράκος του ΣΥΡΙΖΑ– Νικολάκου: «Έχει δουλέψει ελάχιστα στη ζωή του. Φούσκα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Για «περίεργα» έργα στην Περιφέρεια μιλά ο Πετράκος του ΣΥΡΙΖΑ– Νικολάκου: «Έχει δουλέψει ελάχιστα στη ζωή του. Φούσκα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Άλλο ένα επεισόδιο στη μεγάλη κόντρα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη με τον ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να προστεθεί την Παρασκευή, μετά την κίνηση του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου να παραδώσει φάκελο με «περίεργα» (όπως ο ίδιος λέει) έργα της Περιφέρειας σε Υπουργούς της συγκυβέρνησης! (Παρακάτω διαβάστε όλη την ανακοίνωση).

Η απάντηση ήρθε από την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου η οποία μίλησε για συκοφαντίες, ψέματα και πόλεμο κάτω από τη μέση. Έκανε λόγο για «απαράδεκτη, επικίνδυνη οπισθοδρομική αντίληψη, μόνο για εντυπώσεις και χωρίς ουσία».

Είπε ακόμα: «Μπορεί ο κ. Πετράκος να θέλει να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και να νομίζει ότι έτσι κερδίζει ψήφους.

Ντροπή του, αν υπονοεί ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας είναι διεφθαρμένοι.

Έχει ελάχιστα δουλέψει στη ζωή του.

 Όταν κάποιος μιλά για συμφέροντα εταιρειών πιθανόν -δεν θέλω να το πιστέψω- να θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κάποιων άλλων».

2013 10 31 Δελτίο Τύπου Παρέμβαση Θανάση Πετράκου για περίεργα έργα Τατούλη.doc

Π. Τατούλης: "Ο ρεβανσισμός και ο συμμοριτισμός είναι στα γονίδια του ΣΥΡΙΖΑ"

Σχολιάζοντας ανακοίνωση του βουλευτή Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο ρόλος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο φανερώνεται ολοένα και περισσότερο θλιβερός. Ως σύγχρονοι Γκέμπελς, ο κ. Τσίπρας και η κομματική του παρέα κάνουν ασκήσεις ρεβανσισμού και διεκδικούν την εξουσία ως λάφυρο ενός συμμορίτικου πολέμου δεκαετιών, που νομίζουν ότι ήλθε η ώρα κι εκείνοι επιτέλους να κερδίσουν.

Και οι πολίτες; Και ο τόπος; Κανένα σχέδιο για τον τόπο, κανένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες, παρά μόνο ασύδοτος λαϊκισμός, που διαχέουν δεξιά κι αριστερά ως βία στην πιο χειρότερη μορφή της. Ο ρεβανσισμός του κ. Τσίπρα και της κομματικής του παρέας είναι η μεγάλη τραγωδία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν την γονιδιακή αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, δεν μπορούμε να την αφήσουμε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη από τη σημερινή τραγωδία τη χώρα.

Η σημερινή κρίση απαιτεί νηφαλιότητα και καθαρές κουβέντες. Στην Πελοπόννησο εργαζόμαστε με σχέδιο και απτά αποτελέσματα προκειμένου να δημιουργήσουμε διεξόδους για τον τόπο μας και τους πολίτες. Αυτό το έργο, ο ΣΥΡΙΖΑ των πολλών συνιστωσών αδυνατεί να το πολεμήσει με όρους πολιτικής. Και πολεμάει με όρους μικροπολιτικής και προσωπικών χιλιοειπωμένων και χιλιοαπαντημένων επιθέσεων.

Σε αυτές τις επιθέσεις, απαντάω ξεκάθαρα: Δεν φοβάμαι για τίποτε, δεν εκβιάζομαι με τίποτε, έχω πολλές φορές στην πολιτική μου διαδρομή πολεμήσει το φασισμό των ιδεών και τον λαϊκισμό και έχω βγει νικητής. Δεν είναι η Πελοπόννησος λάφυρο. Δεν θα σοδομίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο νομίζοντας -όπως ισχυρίζεται άλλωστε ο αρχηγός της παρέας τους- ότι «λεφτά υπάρχουν». Δεν θα κερδίσουν στο συμμοριτοπόλεμο, το σκηνικό του οποίου οι ίδιοι ακαλαίσθητα και επικίνδυνα στήνουν. Δεν τους χρωστάει η ιστορία καμία νίκη απολύτως". 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...