Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για το αν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη ΝΔ μίλησε στο tv Super ο Δημήτρης Μαραβέλιας!

Για το αν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη ΝΔ μίλησε στο tv Super ο Δημήτρης Μαραβέλιας!

Το όνομά του είναι ανάμεσα στα 5 που έχει στην διάθεσή του ο Αντώνης Σαμαράς για την Περιφέρεια της Πελοποννήσου. Ο Δημήτρης Μαραβέλιας στην 1η του συνέντευξη στην Πελοπόννησο, στο supertv και στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» και τον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο μιλά για την πιθανή υποψηφιότητα!

Δημ:Ποια τα επόμενα μελλοντικά σας σχέδια. Έχω αρκετά δημοσιεύματα που σας φέρνουν ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Δήμαρχος και Λάκωνας η πιθανή λύση Σαμαρά για την περιφέρεια Πελοποννήσου, στα ονόματα που παίζουν για την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρετε το όνομα σας πρώτο. Θα ήθελα να μου πείτε. Έχουν βάση αυτά τα σενάρια;

Δημ.Μαραβέλιας: Εγώ με απόλυτη ειλικρίνεια, θέλω να σας πω το εξής. Εγώ θέλω να είμαι χρήσιμος, έχω όπως σας είπα σαφή ιδεολογική αναφορά , η μεγάλη μου αγάπη δεν το κρύβω είναι η Πελοπόννησος. Η Τροία μας πολλές φορές η καθημερινότητα μας μπορεί να είναι στην Αθήνα, μπορεί να είναι οπουδήποτε αλλά όλοι ψάχνουμε για την Ιθάκη μας. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για οτιδήποτε και θα μας δοθεί η δυνατότητα να τα ξαναπούμε.

Peloponnisosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...