Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι εσωτερικές κόντρες της «παράταξης Τατούλη» έκαναν … μπάχαλο το Περιφερειακό Συμβούλιο (vd)!

Οι εσωτερικές κόντρες της «παράταξης Τατούλη» έκαναν … μπάχαλο το Περιφερειακό Συμβούλιο (vd)!
Πολύ μεγάλη ένταση, με αλλεπάλληλες κόντρες και σκληρούς χαρακτηρισμούς είχε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η πρώτη μετά την ανακοίνωση των «4» (Πουλοκέφαλου, Πουλά, Δέδε και Αλευρά) ότι φεύγουν από την παράταξη του Περιφερειάρχη.
Αρχικά, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος πήρε το λόγο και είπε –επικαλούμενος άρθρο του κανονισμού λειτουργίας του συμβουλίου - ότι υπάρχει σοβαρότατο θέμα στη νομιμοποίηση των αποφάσεων, από τη στιγμή που ανεξαρτητοπήθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιώργος Πουλοκέφαλος και πρότεινε την εκλογή νέου Προέδρου.
Ο Γιώργος Πουλοκέφαλος απάντησε ότι διαχωρίζει τη θέση του όσον αφορά τη Νέα … Νέα Πελοπόννησο και υπογράμμισε ότι δεν κατέθεσε δήλωση ανεξαρτητοποίησης από το υπάρχον σχήμα της Νέας Πελοποννήσου. Στη συνέχεια, είπε ότι πρέπει να συγκεντρωθούν 21 υπογραφές και να γίνει ειδική συνεδρίαση και να τεθεί ζήτημα εκλογής νέου Προέδρου. Ενώ, μίλησε για πραξικοπήματα, απευθυνόμενος στον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.
«Δεν δέχομαι μαθήματα τέτοιου τύπου και επιστρέφω τα περί πραξικοπήματος» απάντησε ο Τάσος Χειβιδόπουλος. Και επέμεινε ότι κινδυνεύουν οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, επικαλούμενος μάλιστα γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου της ΕΝΠΕ.
Να τηρηθεί ο κανονισμός ζήτησαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
«Από κάτι τέτοιους σαν τον κ. Χειβιδόπουλο έφτασε το ΠΑΣΟΚ στο 3,5%» είπε ο Πουλοκέφαλος.
Στη συνέχεια η ένταση αφορούσε τη μετάδοση του περιφερειακού συμβούλιου μέσω ιντερνέτ. Ο κ. Παναγιωτόπουλος από τη μείζονα μειοψηφία αναρωτήθηκε γιατί διακόπηκε η σύνδεση με αποτέλεσμα την οργισμένη αντίδραση της Ντίνας Νικολάκου η οποία είπε ότι το Livestreamingείχε ανατεθεί με απόφαση του συμβουλίου, αλλά έληξε και θα παρθεί νέα απόφαση στην επόμενη οικονομική επιτροπή.
Ακολούθησε κόντρα ανάμεσα σε Γόντικα και Χειβιδόπουλο με αναφορά στη Χούντα και σε … Χρυσαυγίτες!
«Να σεβαστείτε το συμβούλιο, δεν είναι παραμαγαζό σας, κύρια Νικολάκου» είπε ο Γιώργος Πουλοκέφαλος, για να πάρει την απάντηση ότι το Προεδρείο δεν μπορεί να λειτουργεί εκτός Νόμου.
«Δεν είσαστε στρατοδίκης κύρια Νικολάκου» είπε ο Γόντικας». «Ποιος είστε εσείς;» του απάντησε η αντιπεριφερειάρχης.
«Ο Πρόεδρος δεν κάνει ό,τι θέλει. Να ντρέπεστε. Δεν θα κάνετε σόου εδώ μέσα. Έχετε καταντήσει γραφικοί κύριε Πρόεδρε» φώναζε μετά η Ντίνα Νικολάκου, διαμαρτυρόμενη για το χρόνο που μίλησε ο Γιώργος Δέδες.
«Αυτά στο μαγαζί σας» η απάντηση του Γιώργου Πουλοκέφαλου.
Για αυταρχισμό του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου μίλησε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ενώ έκανε λόγο για εκτροπή. «Ο κύριος Πρόεδρος συνεχίζει την απαράδεκτη αντιδημοκρατική του συμπεριφορά» συνέχισε. Ο Πέτρος Τατούλης επέμεινε ότι πρέπει να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση Χειβιδόπουλου για εκλογή νέου Προέδρου.
«Δεν είσαι δικτάτορας, εδώ μέσα, κύριε Περιφερειάρχα» είπε κάποια στιγμή ο Γιώργος Πουλοκέφαλος ο οποίος τσακώθηκε αρκετές φορές με τον Πέτρο Τατούλη.
«Θλίβομαι για την εικόνα που παρουσιάζει η παράταξή μου. Με καθαιρέσατε με διαδικασίες fast track κύριε Περιφερειάρχη και το ίδιο θέλετε να κάνετε κα με τον Πρόεδρο» είπε ο Πουλάς.
«Θα παραιτηθώ αλλά μόνο όταν θέλω εγώ» είπε κάποια στιγμή ο Γιώργος Πουλοκέφαλος.
Τελικά, μετά από πολύωρη συζήτηση, ο Πουλοκέφαλος είπε ότι η παραίτησή του θα γίνει μέχρι την Παρασκευή και θα είναι ... θορυβώδης. Ο Χειβιδόπουλος απέσυρε την πρότασή του και είπε ότι περιμένει την πολιτική πράξη του κ. Πουλοκέφαλου, αλλιώς θα επαναφέρει ζήτημα εκλογής νέου Προέδρου.
Β.Π.
 

8 σχόλια

  • akommatistos
    akommatistos Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΛΛΑ_ΝΤΑΛΑ_ ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΣΚΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΛΕΥΡΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ. ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ; ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΝΤΙΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ PORTALS. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΤΟ

  • ΑΛΛΑ_ΝΤΑΛΛΑ
    ΑΛΛΑ_ΝΤΑΛΛΑ Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΕ akommatistos ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΕ 130 ΛΙΤΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....ΜΟΝΟ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ...ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ.ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

  • akommatistos
    akommatistos Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΛΛΑ_ΝΤΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ή ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ "καλαματα" ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ BATMAN.
    ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΦΙΛΕ "Νικο" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΣ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΕ ΦΟΥΧΤΕΛ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΑΡΚΑΔΙΑ" ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

  • anonymous
    anonymous Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ξεφτίλα τοης 10ετίας

  • Νικος
    Νικος Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Η εποχή τατουλη ληγει , ο άνθρωπος που λαμβάνει εντολές απο το Φούχτελ πρεπει να εκδιωχθεί !!!

  • καλαματα
    καλαματα Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΠΕΤΣΑΦΙΑ

  • Ηλιας
    Ηλιας Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τατουλη καλά σου κάνουν!!!!!

  • ΑΛΛΑ_ΝΤΑΛΛΑ
    ΑΛΛΑ_ΝΤΑΛΛΑ Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΩΝΑΖΕ Η ΝΤΙΑ ......ΦΩΝΑΖΕ Η ΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......ΦΩΝΑΖΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ...ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...