Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το … ασύλληπτο ποσό που θα πληρώνουν κάθε μήνα τα κανάλια της Πελοποννήσου στη Digea! Πόσα θα αντέξουν;

Το … ασύλληπτο ποσό που θα πληρώνουν κάθε μήνα τα κανάλια της Πελοποννήσου στη Digea! Πόσα θα αντέξουν;
Άκρως αποκαλυπτική είναι η ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Κοδέλας, Πετράκος, Ζαχαριάς, Κανελλοπούλου, Χατζηλάμπρου, Γεωργοπούλου) προς τον Υπουργό Υποδομών για το κόστος πο έχει για κάθε κανάλι της Πελοποννήσου η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή της Digea! Το www.kalimera-arkadia.gr φέρνει στη δημοσιότητα στοιχεία που αποδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.


Αρχικά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύουν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει και στην Αρκαδία, με πολλές περιοχές να μην βλέπουν κανένα κανάλι ή να βλέπουν κάποια κανάλια με χιόνια. Γράφουν: «Πιο συγκεκριμένα, παρότι η εταιρία ισχυρίζεται ότι “με άριστα πέρασε στην ψηφιακή εποχή η Πελοπόννησος” από τις πρώτες μέρες εφαρμογής του switch – off υπάρχουν αρκετές περιοχές στις οποίες δεν φθάνει σήμα ή “χάνεται” ενώ εκτιμάται ότι τα προβλήματα θα ενταθούν μετά τους καλοκαιρινούς μήνες.»

Πόσα θα πληρώνει το μήνα κάθε σταθμός στην Πελοπόννησο για να μείνει στην Digea; Σύμφωνα με την ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, το κόστος υπολογίζεται σε 4100 έως 4300 ευρώ το μήνα ανά πάροχο προγράμματος.

Άραγε, πόσα από τα 16 κανάλια της Πελοποννήσου θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε αυτή την κατάσταση; Από πού θα βρίσκουν τόσα λεφτά κάθε μήνα; Από διαφημίσεις σε μία .. πεθαμένη αγορά; Και φυσικά, για κάθε κανάλι, τα έξοδα δεν τελειώνουν με τη Digea … Υπάρχουν ενοίκια, μισθοί, ασφαλίσεις και διάφορα άλλα έξοδα.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και εκτιμάται ότι αργά ή γρήγορα, θα γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στο τηλεοπτικό τοπίο της Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολλές περιοχές της Αρκαδίας δεν καλύπτονται από κανένα κέντρο εκπομπής της Digea – Δείτε εδώ!
«Στα κάγκελα» οι καναλάρχες στην Πελοπόννησο λόγω … Digea – Τα τεχνικά προβλήματα, το υπερβολικό «ενοίκιο» και τα λουκέτα (vd)

1 σχόλιο

  • Τάσος Παπαζαχαρίας
    Τάσος Παπαζαχαρίας Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Καιρός είναι να γίνουν οι μικροί καναλάρχες ΣΥΡΙΖΑ, μπας και γλιτώσουν από τα νύχια και τα δόντια της Digea, που τους έχουν ρίξει Σαμαράς και Βενιζέλος!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...