Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίθεση Νικολάκου σε Σμυρνιώτη για τα σκουπίδια στην Τρίπολη (vd)!

Επίθεση Νικολάκου σε Σμυρνιώτη για τα σκουπίδια στην Τρίπολη (vd)!
Καταπέλτης ήταν η πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας και αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, για το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων στο Δήμο Τρίπολης, κατηγορώντας τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Σμυρνιώτη, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής η οποία είχε ως κεντρικό θέμα συζήτησης την έγκριση των τευχών δημοπράτησης ώστε να γίνει αποκατάσταση των 76 χωματερών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στη συνεδρίαση αναφέρθηκε πολλές φορές η κατάσταση που έχει περιέλθει η Τρίπολη το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα σκουπίδια.
Αρχικά εξήγησε ότι ο περιφερειάρχης υποχρεούται να υπογράψει τις διοικητικές πράξεις (τα πρόστιμα) του Υπουργείου Περιβάλλοντος που διαπιστώνουν παράβαση, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχει κάνει παράβαση καθήκοντος.
Στη συνέχεια για το πρόβλημα της Τρίπολης είπε ότι "πολλοί κατηγορούν και προσπαθούν να πουν ότι δήθεν η περιφερειακή αρχή έχει την ευθύνη για την κατάσταση της Τρίπολης. Αν είχε την ευθύνη της ολιγωρίας η περιφέρεια θα ήταν έτσι όλες οι πόλεις και όχι μόνο η Τρίπολη. Η περιφέρεια ζητούσε από τον πρώην δήμαρχο (Σμυρνιώτη) να βρει ένα προσωρινό χώρο για να κάνει προσωρινή διαχείριση, μέχρι να γίνει η ολοκληρωμένη από την περιφέρεια. Δεν υπήρξε σοβαρή αντιμετώπιση όμως από την προηγούμενη δημοτική αρχή, παρά δημιούργησε έναν ανεξέλεγκτο ΧΑΔΑ στην Αγία Τριάδα. Πιστεύουμε ότι η παρούσα δημοτική αρχή θα βρει το χώρο".
Τέλος εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον τρόπο να απεγκλωβίσει την περιφέρεια και τις δημοτικές αρχές. 
Βασιλική Παπαδοπούλου

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...